Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eena

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyim Narancslekvárság 2011.12.11 13:46:00
Üdv:)   Ez itt karácsonyi vendégposzt, ami Nyim kérésére született. Mindenki, aki itt eddig sorozatokról olvasott, vagy gyűjtögetős kártyajátékokról, most főzhet narancslekvárt. Hát igen, ennyire témába vágok. Sebaj:) Szóval.   Narancslekvár  …..
Nyim 1...2...3...rajt! 2011.05.24 20:39:00
 Üdv a második (nagyobb szabású) játékon!A szabályok:- a megfejtéseket a blog fészbúkján ennek a bejegyzésének a posztjához kommentben küldjétek (vacak, de a blogra magára csak regisztrált felhasználók kommentelhetnek)- minden válasz egy pontot ér, végül az nyer,…..
A mai gasztronómiai káoszban — ez alatt értem, hogy teljesen összeférhetetlen alapanyagok keverednek nem, hogy egy étkezésen belül, egy menüben, hanem egy-egy ételben, vagy egy tányéron belül is — megfeledkezünk bizonyos dolgok rendeltetéséről, a természet…..
Nyim L: -40 nap 2011.03.01 19:11:00
 Az elmúlt négy napban semmi haladás, ezzel szemben megadtam a kegyelemdöfést a bioritmusom maradékának is. Hála istennek a héten lényegesen kevesebbet dolgozom. Viszont dekoncentrált, figyelemzavaros és persze kedvetlen vagyok szóval a déli keléstől mostanáig sikerült…..
  Gyáhá, végre felzárkóztam a magyar megjelenéssel miközben arra jutottam, hogy vajon miért nem sikerült időben (még mielőtt filmet csináltak volna belőle) tudomást szerezni a sorozatról? Zseniálisan elborult poénok halmaza egy olyan történetben, amit igazából bárki…..
Természetesen abból soha nem lehet baj, ha külföldön járva valamennyire megértjük a helyiek nyelvét, de legalább a feliratokat; ebből a szempontból valamelyik szláv nyelv hézagos ismerete teszi leginkább othonosabbá a Balti-tenger és az Adria közötti környezetünket.De…..
Nyim Füred 2010.07.12 16:53:00
Szombaton menni és vasárnap jönni nem akkora poén mint amilyennek hangzik. Főleg, ha az ember nagyapját legyűri az alzheimer-kór és már olyan dolgai vannak, hogy otthonba kell elhelyezni, mert az előbb említett ember nagyanyját egy járókeret korlátozza a mozgásban. Amúgy az egész…..