Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sintervagy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cím ne tévesszen meg senkit, valószínűsíthetően nem felvidéki magyarról van szó, csak egy ügyeskedő, ki tudja milyen pénzforrásokból élő alak a poszt szereplője.Napok óta egyik fő hír mindenütt a szlovák és más külföldi rendszámok honosítása. A tegnap délután…..
Nagyon különös, hogy a legváltozatosabb kérdésekben rendkívül gyorsan és hevesen reagáló hazai cigány érdek-képviseleti szervezetek nem csaptak le Orbán Viktor azon víziójára, hogy 15 évre szállítsák le a tankötelezettség korhatárát.Az iskolalátogatáshoz kötött családi…..
Varánusz Pá, kis mártírom, pá! 2010.12.11 08:00:00
A közönség elejtette szent tehenét tegnap este. Szíj Melinda a Megasztár 5 életében nagyjából először hagyta el az sms szavazás első helyét, és máris a kijárat felé vezető folyosón találta magát a ténytől. Még hallotta a búcsúdal utolsó taktusait, mikor elsírta…..
sintervagy 2010.12.11 13:54:30
majd ha ezt megűberelik www.youtube.com/watch?v=t-H47c3xnZo vagy ezt www.youtube.com/watch?v=a388xTAClQA skkor beszélhetünk méltó folytatásáról a megasztár sorozatnak
A napokban történelmi események zajlottak. Magyarország első igazi nagy politikai gangbang partija, a csoportos politikai beszívatás, és minden, ami ezzel járhat. Résztvevői: Kövér László, Kósa Lajos, Meggyes Tamás és az egész esztergomi Fidesz-frakció.-Csitu van Tomi, há' de…..
sintervagy 2010.10.30 08:27:02
sintervagy 2010.10.31 07:43:12
@Kangörény_: Én nem védem az ex polgármestert és azért olvastam el a posztot mert esztergomi vagyok,tudom nagyon jól,hogy mi folyik a városomban(a Duna:)) Bocs a komcsizásért,gondolom ti sem jöttök nácizni a mandinerre vagy a konzervatóriumra :). Tehát helyesbítek: ezt a szociáldemokrata,balközép blogot nagyon tolja az index.