Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Álmodozó79

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem igazán sikeres a DigiTV terjeszkedése. Edit levele szerint a TvNetworktől átvett kábeleseknél hetek óta nincs semmi, nem sikerült áttenni őket a saját hálózatukra:Tudom, hogy sikeres ember nem lehetek, de hát elkövettem azt a hibát, hogy egy évvel ezelőtt leszerződtem a…..
Álmodozó79 2010.08.04 22:15:50
@bonifac: lehet kekeckedni...elgépeltem, bocsika...de amúgy mást is elgépeltem, amiatt nem akarsz kekeckedni? :)
Álmodozó79 2010.08.04 22:23:19
@bonifac: figyu, ha nem tudsz hozzászólni a hszemhez, akkor nem kötelező szerintem, de ne ilyennel kezdj már támadni, mert épp nincs jobb dolgod! Egyébként meg a d betű igen közel van a t betűhöz, kb. szinte alatta, ha nem is mellette.
Naszóval itt az Artisjus válasza a főként a MAHASZ-t ért támadásokra: Július 7-én „Miért maffia az Artisjus?” címmel jelent meg poszt a Homáron egy névtelen „szakmabeli olvasótól”. A poszt több ponton (2., 4., 5., 6.) azt hiszi az Artisjusról, hogy ő a…..
Álmodozó79 2010.07.12 19:33:00
@tomm: az ingyenes rendezvényeknek is szabályai vannak, főleg ha védett tartalmat adnak elő! Az már mellékes, hogy a védett tartalom szerzői élnek-e még, vagy nem. Pl. ha leszármazott van, annak bele kell egyeznie, hogy leadhatod-e stb.
De én ezt is nehezen hiszem el, ha csak egy jó akaród fel nem nyomott, mert ami után én kapok jogdíjat, nem egy helyen hallom, hogy pl. kocsmákba is több ízben is lejátsszák - nem rádióból - és hidd el, hogy bár ilyen törvény van, de még is azok is lopnak, mert egy fillért nem fizetnek utána!