Regisztráció Blogot indítok
Adatok
umsi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rémálom blog Ébredés 2009.04.10 19:19:00
Kaptunk anyóstól egy jó hírt, kiteszem ide, hogy ne tűnjön el a kommentek tengerében. Ha figyelemmel kísértétek az eseményeket, tudjátok, miről van szó, ha nem, kérlek olvassátok el az előző bejegyzést. Zsuzsának kitartást, sok sikert és boldogságot kívánok! Már csak azt…..
umsi 2010.07.12 18:39:23
@baka: Nagyon hasznosak a tanácsaid, s valóban érdemes lenne ezeket a kérdéseket összegezni egy külön topikban.
Nekem is hasonló kételkedéseim, kérdésfeltevéseim segítettek abban, h kimásszak a szci őrületből.
Először engem is próbáltak beetetni mindenféle szélhámossággal pl. az OTk nem szenvednek baleseteket, nem zárják a házaikat, lepattannak róluk a rossz dolgok (volt pár gyenge pillanat, mikor benyeltem ezeket) stb. aztán megtudtam, h Lenkei dr egy autóbalesetben összetörte magát, meg ott volt Travolta fiának halála, Lisa M. Presley miért hagyta meghalni Michael Jacksont??? -és ezek csak a jéghegy csúcsát jelentették.
Számos ellentmondást találtam a mondott/tanított dolgaik és a valódi viselkedésük között. A végső lökést egyik MLM-es "képzésük" adta, s akkor már tudtam, h nem érdemes velük vitatkozni, csak lelépni (ez nem egyházasdi volt, csak a cég min.70%a szci).
Szerencsés vagyok, h megúsztam pár hónap tapasztalattal. Sokat segített, h az első hullám után nem tudtam hetente többször bemenni hozzájuk, majd sokat voltam vidéken és ez kijózanító volt. Szinte fellélegeztem, mintha kiszabadultam volna egy börtönből.
Béla23, Anyós nekem az segített a legtöbbet, h elmentem vidékre és kikapcsoltam a telefonom, nem is neteztem.
Csak remélni tudom, h a gyermekeitek is átgondolnak néhány kérdést és valóban önmaguk akarata alapján döntenek, mert ugye ez a leírt céljuk, s nem előre betanult mondatokat szajkóznak tovább!
umsi 2010.07.14 16:49:48
@Netszamuráj:
Aloe vera árushoz hasonlíthatod is őket, mert szinte mindegyik az....sajnos.....főleg a magasabb szinteken.
Nézd meg ezeket a képeket: szci+aloe üzletemberek egyben: objektivszcn.blog.hu/2010/07/12/a_szcientologus_maszter_dzsedaj_kasza_tamas_jedi_kepzest_tart
A sikerük persze abban áll, h egymást fűzik, hülyítik és az az állandó jópofizás már hányinger.
Azt sem értem pl. h a tökéletes életvitelük mellett miért ilyen hájas némelyik?!?
Önző, utálatos, pénzéhes keselyűk!!