Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tarsoly Zsolt

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szokásom szakkifejezésekkel dobálózni, úgyhogy most rögvest meg is magyarázom, mi az a teaser kampány. A teaser kampány egy olyan reklámkampány, amely fokozatosan adagol, izgalmat és érdeklődést kelt, hogy majd amikor eljön az idő, addigra már mindenki a körmét rágja,…..
Hát ez van, ha a nyomda még karácsony előtt le akarja tudni az utolsó lapszámot, gyorsan, tördeld Pista, tördeld, még nem vettem ajándékot az asszonynak, meg mennem kell a halashoz, mert a végén már nem kapok ikrát.Persze senki nem gondolta, hogy pár nappal később ez a cím már…..
A márciusban bekövetkezett katasztrofális 9-es erősségű japán földrengést leginkább a fukusimai események kapcsán szoktuk emlegetni és tragikusnak tartani, melyekről Arnold Gundersen nukleáris szakértő azt nyilatkozta, hogy "Húsz Csernobil zajlik egyszerre.". De nem…..
Tarsoly Zsolt 2011.08.13 19:23:51
Ma jól megszívatott a Facebook. Közösségi média marketinget tanítottam, és természetesen ehhez meg kellett mutatni pár dolgot a Facebookon is. Nem csináltam screenshotokat, mert jobb az ilyet élőben látni. Az oktatás helyén volt internet (ráadásul külföldi, lehet, ez volt a baj),…..
Tunézia lakossága kb. 10 millió. Jelenleg a friss adatok szerint kicsit több, mint 8 millió turista van az országban. Tehát kb. minden helyi lakosra jut egy turista. Nem véletlen, hogy itt mindenki szereti a külföldieket, és mindent megtesznek, hogy az ember jól érezze magát.Ezt persze…..