Regisztráció Blogot indítok
Adatok
assaultszilva

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Not Ready egyszerű telefonfeltöltést szeretett volna eszközölni egy OTP-autománál, de a rendszer másképp gondolta. Szerencséjére a második sikertelen kísérlet után feladta, így csak 17500 forintját ette meg a mátrix: Most bosszantott fel mindkét cég, bár igazából fogalmam…..
Bár már magyar utcákra is kereshetünk egy ideje a GoogleMapsen, ugyanakkor azt mindenki tudja, hogy ez a szolgáltatás közel sem teljes. Bár a főbb utak mindenhol megvannak, a részletes utcatérkép egy csomó településen hiányzik. Ide tartozik például Törökszentmiklós is, olvasom a…..
Bigyóblog Időjós esernyő 2007.11.04 09:16:00
Borús napokon nem rossz, ha már reggel tudjuk, esik-e majd aznap. Így nem kell magunkkal hurcolászni az esernyőt egész nap. Ezt oldotta meg az Ambient Forecasting Umbrella. Az esernyő az amerikai Accuweather.com időjárásjelentése alapján jelzi, hogy aznap várható-e eső. Egy kék…..
Folytatódik a Sajtóközlemény-bajnokság: igen erős versenyzőtől hozott levelet ma a posta. Emlékszik még valaki az annó prosztódiszkóban nyomuló A.D. Stúdióra? Neeeem? Na, ezt olvassa, akinek van rá szeme: Goodwill Gyuri: a dalszövegírók fagyasztassák le a spermájukat! A nagy…..