Regisztráció Blogot indítok
Adatok
terebr

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha néhány mondatba is belefér a boldogság. Ha sikerül megkóstolnom a felhőket, az már olyan, mintha belekóstolnék a tejútba? Lehet-e ping-pongozni angyalokkal? Nem zavarná a szárnyuk, ha elhívnám őket egy multiplex moziba? Futni, futni. Ki a világból. Mindenben van egy csöppnyi…..
 Nosztalgia   Mondd tudsz még úgy szeretni? Ahogy a múltad szereted; Emlékeid mint zöld zafírkövek Megkérgesedett lelked magas fényű járólapjai... A világról... A kényszerek szolgálója lettél Érzem, ahogy belémsimulsz Már senki sem tudja, hogy Ki a tok és a…..
terebr 2011.01.14 15:48:08
terebr 2010.12.24 23:36:08
Tégy úgy, mint aki akkor is tud zenélni, amikor elvékonyodik az élet. Amikor a józan, jóravaló ember szava nem több, mint árva gyerek álma. Tégy úgy, mintha a szerelem, ez semmi kis, szeszélyes nőcske nem rúgna beléd, ha egyszer is az életben kacérkodni mertél vele.A…..
terebr 2010.12.14 19:03:16
The light is fading in the park,
It's alright,
I'll walk with you until it's dark,
Forever,
If you could only make a sign,
If you could only say you're mine,
If there was one word you could say,
Let it be love,
Let it be love.

I hear you fighting in the snow,
God only knows,
The children running through the streets,
Nowhere to hide,
If you could only make a sign,
Find More lyrics at
www.sweetslyrics.com
If you could only change your mind,
If there was one word you could say,
Let it be love,
Let it be love,
Let it be love,
Let it be love.

If you could only make a sign,
If you could only change your mind,
If there was one word you could say,
Let it be love,
Let it be love,
Let it be love,
Let it be love,
Let it be love
Sok- sok évvel ezelőtt a mester egy vidám, bőkezű délután maga köré gyűjtötte tanítványait. Velük akart nevetni és örülni a röpke életnek. A Mester úgy nézett a tanítványaira, mint a saját, édes gyermekeire. Nem is tudott másként. A lelke úgy nyílt meg köztük, mint a…..
 "Mindaz, amit mond, vél, gondol, lát, vagy hall, felhasználható maga ellen..." Hol van az a legkisebb rés, repedés, amely még befogad a tél előtt? Hol van az a hely, amely kívül van téren, időn, emberi és isteni ítélkezésen? Hol vagyok én? Ki vagyok én? Ki ez a…..
S nekiálltak a bányászok, nekiálltak a vájárok, hogy kifejtsék, megfejtsék, hogy megtalálják a Titkot. Voltak köztük, akik bámulatosan forgatták a csákányt, mások a robbantásban, a fúrásban voltak kiválóak. Akadtak akik csak okoskodtak, tervezgettek, papírok felett…..
terebr 2010.11.18 16:55:04
terebr 2010.11.18 22:48:16
Mert csak akkor érzem magam embernek, amikor a végtelenre állítom a szemem fókuszát, amikor az építkezők fraktálszerű mozgását bámulom, amikor vers, szózat és taps hangzik. Csak akkor vagyok büszke, amikor a háromszínű lobogónk az égbe kúszik és alatta egy honfitárs, velem…..
Cooper ügynök (Kyle MacLachlan), Szakácsi Sándor hangján - itt cseng a fülemben - azt találta mondani, hogy minden napban kell valami, amivel megajándékozzuk magunkat. Lopva, tervezve, vagy akárhogy de kell, hogy legyen egy pillanat, néhány titkos perc, ami csak a miénk, ami a buja…..
terebr 2010.07.12 14:12:15