Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karmilla

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
Karmilla 2012.07.10 08:08:05
@pukancs:
"Még egyszer leírom:Szerintem még most hagyd abba, nem vicc, mielőtt sírás lesz a vége. 0-ról legalább 2-3 hónap mire intenzív tanulással mindent bevág az ember, úgy hogy meg is maradjon, 1-2 napnál tovább és stabil tudás alakuljon ki..."

2-3 hónap is kevés szerintem. Tény hogy az én jogsim kicsit elhúzódott, júniusban kezdtem, Júliusban ültem autóba rutinpályán, És szeptemberben kezdtem a forgalmat úgy hogy heti 2x2 órát vezettem (Vizsga elött 3x2 órát) Nos az első forgalmin meg is húztak Novemberben, Majd közbe jöt a Karácsony és Februárban sikeresen tettem le a jogsit. Tényleg abszolút 0-ról kezdtem úgy voltam velem hogy "hm, apu beül csinál valamit és megy", Ma meg már 4hónapja vezetek naponta, baleset menteseen* és túl vagyok 6-7000km-n. (és még azt is értem hogy műkődik a kis peugeottom :))

*Jó 3x lekoccoltam a jobb tükrömet első 100 km-en 1x kukáskocsin, 1x villanyoszlopnál, 1x meg egy másik kocsival... de még midnig meg vna és ép a tükröm csak behajlott :)
Meglepő híreket olvastunk, állítólag a Sony leállítja a NEX-3 kamerák forgalmazását. A hír azért meglepő, mert csak néhány hónapja dobták piacra a cserélhető optikás kisgépet, novemberben pedig új színeket is bevezettek. A nagytestvért ekkor változatlanul hagyták, a…..
hogyvolt VV4 - 4X40 2011.01.24 10:30:00
Még ma reggel sem tudom eldönteni, hogy Lilu ruhája egy félresikerült kimonó, egy átszabott otthunka vagy a Vörös Sárkány kínai áruház által felajánlott pongyola feltuningolva, de nem is érdekes, a műsor felénél már úgyis sokkal jobban dühít, hogy belemagyarázza az arcomba,…..
Katy Perry nem olyan régen fellépett Magyarországon, de nem csak ezt az egy napot töltötte nálunk, ugyanis az új klipjét is itt forgatta, méghozzá magyar szereplőkkel. Most itt a Firework című videó, amiben valóban elég hangsúlyosan feltűnnek magyar helyszínek, de hogy az egészet…..
Peti patkánynak nem volt túl tartalmas élete. Egész nap a szemetet és az emberek otthonait túrta kajamaradékért, az esténként pedig a csatornákba járkált szocializálódni a cimbikkel és természetesen csajozni is. A nagy kalandok kb. itt be is fejeződtek, soha nem élt…..
Karmilla 2010.07.12 13:01:40