Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shelena

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Extraligában szereplő Újpesti TE női csapata Várhegyi Anikó után leigazolta Nyíregyházáról Kapuvári Melindát, valamint liberóposzton reaktiválta az együttes másodedzőjét, Ancsin Ildikót!A térdsérülését követően Nyíregyházára éppen egy éve visszatért Kapuvári…..
shelena 2011.01.06 11:31:18
@Rodics: Köszönjük a híradást, várunk sok szeretettel az UTE kiállításra.
Pénteken reggel nekem már komoly erőfeszítést igényelt, hogy ki tudjak időben kászálódni az ágyból és odaérjek Kiss Dezső PA és sajtókapcsolatok prezijére. Betekintést nyújtott a rendkívül zárt és katonai szervezetként működtetett ZMNE kommunikációjába. Több kérdést…..
PR nyári egyetem középső etap 2010.07.14 18:33:00
Szerdán reggel Galánfi Csaba Projectmenedzsmentbe ágyazott PR címmel tartott előadást, bár inkább hatott egy gyenge projectmenedzsment kiselőadásnak, mint PR-nek. Sárosi Péter stratégiai tervezésről tartott egy nagyon logikus előadást. Tekintettel arra, hogy volt már részem…..
PR nyári egyetem első napok 2010.07.12 19:07:00
Komoly fenntartással utaztam el erre a PR Nyári Egyetemre. Túlkorosnak éreztem magam és tudomásom szerint senkit se ismertem sem a hallgatók, sem az előadók közül - Szelesen kívül. Annyi előzetes infóm volt, hogy főként nappalis hallgatók lesznek, az előadók pedig a "szakma…..