Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lmpnograd

19 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Lehet Más a Politika Nógrád Megyei Szervezetének KözleményeSajnálattal tapasztaltuk, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) Balassagyarmati Szervezete tévedésből a Lehet Más a Politika (LMP) nevét is szerepelteti az általa szervezett felvonulás hirdetésén. Az LMP…..
 Szeptember 24-re, szombatra szervezünk egy egynapos csapatépítő bringázást!A túrával szeretnénk felhívni a figyelmet a Budapest – Dunakeszi között hiányzó kerékpárútra, az életveszélyes 2-es főút szakaszra, mely miatt az egész Szobig vezető Eurovelo szakasz…..
Bár az országban már több helyen is működnek helyi piacok (legutóbb a nagymarosin jártunk), forgalmuk összességében még mindig elenyésző a multikhoz képest. …..
Élelmiszerlavina pályázati felhívás A Magyar Élelmiszerbank Egyesület a Syngenta Kft támogatásával „Élelmiszerlavina” címmel hirdet pályázatot. A projekt célja, hogy a kiíró által nyújtott kezdeti támogatás segítségével helyi összefogással élelmiszereket…..
Sziasztok!Lesz itt a városunkban (Pásztó) és a környékén egy nagytakarítás. Mindenképpen részt akarunk venni rajta, de nagyon jól jönne, ha még többen tudnánk jelen lenni. A találkozó 2011.03.19-én szombaton lesz Pásztón 9.00 órakor, a Vasút utca 2. számnál (térkép). Aki…..
Kis Moszkva Szent bocik 2011.02.19 09:25:00
Amennyiben a jövőben bárki, pártállástól függetlenül azzal jönne elő, hogy a nyugdíjasok pártja az MSZP, én leszek az első, aki azt fogja mondani, hogy ez MÁR nem kizárólag rájuk igaz.Valóban felülreprezentáltak az idősek az összes szoci szavazót tekintve. Ám az már…..
lmpnograd.blog.hu/media/file/opr039NH.pdf ..
Schiffer AndrásAzzal, hogy az emberek 97%-a visszalépett az állami nyugdíjrendszerbe, a Nagy Nemzeti Összefogás jobb eredményt ért el, mint az '59-'61-es téeszesítési hullám. Akkor csak a gazdák 94%-a adta be a közösbe a földjét... ..
A magyar EU-elnökség feladatai zöld szemmel Az Európai Zöldek és az LMP közös állásfoglalást készitettek arról,hogy az Unió magyar elnökségének -összhangban az EU2020 stragéiával és a magyar kormány prioritásaival-a következő hat hónapban milyen eredményekre kellen…..
Magyar holokauszttúlélőt tüntet ki Bush elnök2005. szeptember 23. 17:02A 76 éves Rubin Tibor a Fehér Házban veheti át a becsületrendetA harcban tanúsított bátorságért járó legmagasabb elismeréssel, a Medal of Honor becsületrenddel tüntet ki George Bush amerikai elnök…..
Kezembe került Dr. Kralovánszky U.Pál cimzetes egyetemi tanár írása. Nógrád megyének nagy szerepe lehetne a Gyógynövény termesztésben! Szeretném jelezni előre nem vagyok szakértő így jobbára a tanár úr cikkéből fogok idézni pár gondolatot.   „Magyarország…..
 ..
Tisztelt Nógrád megyei választópolgárok! Engedjék meg, hogy felkínáljunk önöknek egy lehetőséget. Ha van egy ügye, ötlete, és úgy gondolja, hogy mi ebben segíthetünk, esetleg tanácsot adhatunk, akkor ne habozzon! Ragadja magához a klaviatúrát és irja meg nekünk! Mi…..
Felvonulás és figyelemfelhívó programok a nőket érő erőszak ellen A „16 akciónap a Nők Elleni Erőszak Ellen” idén kiemelten a szülészeti erőszakra összpontosít hazánkban. November 28-án (vasárnap) 14 órakor a Pilvax Kávézótól indul és a Vörösmarty térre…..
A Nógrád Megyei Hírlap 2010. július 21-i számában megjelent egy hír, amelyben az áll, hogy az LMP Puszta Bélát, Salgótarján egykori polgármesterét kívánja indítani a helyi önkormányzati választásokon polgármesterjelöltként a megyeszékhelyen. A volt városvezető korrekt…..