Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mecharon

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vége. Iniesta a 116. percben eldöntötte a mérkőzést, világbajnok lett Spanyolország, valljuk be, megérdemelten. Mindenekelőtt gratulálunk a hispánoknak, ahogy a sportszerűség ezt megkívánja. Apropó, sportszerűség. Az Oranje meggyőződésem szerint annak köszönheti ezt a…..
mecharon 2010.07.12 04:05:28
Szenvedelyes Holland drukkerkent mondom, nagyon szomoru vagyok, de nem azert mert nem lettunk vilagbajnokok. Nem erdemeltuk meg, hogy azok legyunk. Nem mondom, hogy a spanyolok aztan hude mintafocit jatszottak a tornan, nem foglalkozom masokkal hanem csak, hogy mi nem erdemeltuk meg. De gratulalok nekik!

Merthogy erre a holland csapatra nem lehet buszkenek lenni. Olvasgattam a cikkeiteket, masok cikkeit, a nyilatkozatokat, ahogy mindig mindenki megprobalta megmagyarazni, hogy miert van az ami. Hogy nincs semmi, hogy nem jatszunk, ugy ahogy szoktunk. A Brazil meccsig en is felallitottam az osszeskuves elmeletem es biztam abban, hogy beigazolodik, hogy odaig csak sporoltunk, es ott majd elkezdunk jatszani. De nem, sajnos. Valojaban az egesz tornan nem csinaltunk semmit a meccseken, de a szerencse mindig mellenk szegodott, es rugtunk egy vagy tobb golt, de utana azon nyomban atadtuk a teruletet az ellenfelnek, es a vegen izgulhattunk, hogy ne legyen baj. Minden tisztelem es elismeresem a szlovak focicsapate, de megis kik ezek, hogy ok tamadtak a masodik felidoben? Mi van? Es hogy a vegen majdnem egyenlitenek? Micsoda? Ezeket 3-4 gollal barmikor el kell verni! Lehet azt mondani, hogy ez taktika. Lehet, de ez egy rakas szar taktika akkor! Az a holland valogatott amit en szeretek, elek-halok, buszke vagyok, egyszeruen nem tehet ilyet. Tudom mondtak, hogy mit akarunk mi szurkolok jobban. Szep focit es aztan meghalast benne, vagy eredmenyes latvanytalan focit. En es szerintem sokan masok is ugy vagyunk vele, hogy bizony en jobban orultem volna ot szep gyozelemnek es aztan 2 veresegnek, mint 98-ban, mint ennek a tragya focinak amit mutattunk. Inkabb legyen az az eredmeny mint amit 2008-ban elertunk (najo azert az oroszok meg meg lehettek volna) mint ez a semmi. Olaszorszagot vertuk 3:0-ra es Franciaorszagot 4:1-re, latvanyos, kreativ focival! Bennem ez maradt meg, nem az, hogy nem nyertuk meg a eb-t! Pont leszarom! De errol a vb-rol nincs momentum amire buszke lennek. Most mit lattam (tovabbra is az egesz tornan): Nem tudjuk megtartani a labdat, rengeteg a pontatlansag, labdaeladas, hany felepitett, kipasszolos tamadasunk volt? (golt nem is merek irni), csatarjatek? Van Persie? Egy csatar? HOLLANDIABAN? Mi az hogy felivelgetes? Miert nem lehetett a foldon jaratni, passzolgatni? Az egesz vb alatt latszodott, hogy nem fekszik a csapatnak az amit jatszik! Az egesz tornan nem volt egy ertelmes passzolgatas az ellenfel 16-osa elott! Mak goljaink voltak, vagy rogzitett szituacio, vagy beadas! Ez nem Hollandia, mi nem igy jatszunk! Ez semmi, egy nagy semmi! En nagyon remelem, hogy Van Bommelestul, Van Marwijkestul, meg a nagyszeru taktikajukkal elhuz ez a paros a valogatottol, mert mast nem tudnak csak rombolni. Marwijk egy 0 edzo. Se cserelni nem tud, se taktika nincs, se latvany, ez semmi.

Nagyon fel vagyok haborodva es remelem ennek nem lesz folytatasa! Az sem erdekel, hogy ha kiesunk a 8 kozott, de addig atomfocit akarok latni a csapattol, ugy ahogy 74-ota mindig!

Remelem nem csak 36 evet elt. Nagyobb baj az amit lattam mint hogy nem lettunk vilagbajnokok.

Ez a csapat ha ilyen jatekkal igy vilagbajnok lehetett volna az szegyent hozott volna a nagy elodok nevere.
Kérem vissza az én Hollandiámat! Ez a holland csapat, amelyik a 2010-es világbajnokság döntőjében szerepelt, mindent játszott, csak focit nem! Holland focit pedig végképp nem játszott! A tanítvány legyőzte mesterét. A tanítvány megmutatta mesterének, hogy miképpen is kellene…..