Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Márkus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Kis fekete ruci 2007.08.06 04:00:00
Tanulgatjuk még a demokráciát, és nincs szorgalomból ötösünk. Van ez a Jobbik nevű majomház. Legutóbb Csurkával együtt kettő százalékot teljesítettek a választásokon. Nulladik kézből tudom, hogy olvasni sem tudnak. Ebből aztán joggal következtetek arra, hogy a jobbikos…..
Márkus 2007.08.07 10:47:41
tundrazuzmo!

Az agresszió távol áll tőlem, ha valakit csak verbálisan ilyesmi ér, már beleszólok. Viszont ha valaki nem szemellenzős, akkor látnia kell, hogy a szkinhead probléma periférikus Mo-on. Az általad megadott cikkhivatkozások közt van olyan eset, amire még emlékszem. Miért? Mert ilyen eset olyan kevés volt az elmúlt években, hogy még a mai információözönben is meg lehet jegyezni szinte egytől egyig. Bőven kap publicitást mind, még a legcsekélyebb kimenetelű is. Ezalatt a cigány elkövetők általi, sokszor halálos kimenetelű erőszakcselekményeket a szoclib média agyonhallgatja. Nem arról van szó, hogy nem publikálja az elkövetők etnikai hovatartozását (mert nem muszáj ezt mindig élezni, én is azt mondom), hanem ismétlem, elhallgatja az egész történetet! Csak halálos kimenetetelű esetből csak idén több volt, mint amit te összeszedtél a szkinheadek számlájára.
Ez a kettős mérce szégyenletes és mára minden értelmes ember előtt teljeséggel hiteltelenné tette az egész liberálisnak nevezett (valójában a legkevésbé liberális és legkevésbé toleráns) "tábort" és médiát. Ha pedig gárdákról beszélünk, akkor ismét kettős a mérce: hol a felhajtás a fekete egyenruhás In-kalos motorosok kapcsán...? Hogy lehet egy köztársaságban a legnagyobb fegyveres szervezet magánkézben, külföldi tulajdonban? Erről miért nem ír Tóta W. barátunk terjedelmes glosszákat?
w Gyere bátran, Törökország! 2007.07.25 06:00:00
A török EU-csatlakozás hidegrázós téma, amióta az ötlet felmerült. Az ellenvetéseket könnyen összefoglalhatjuk: ezek muszlimok. Uram irgalmazz, Krisztus kegyelmezz, Mária hozzál gyorsan sört! Ezek a hetvenmillió allahisták be akarnak türemkedni a mi keresztény Európánkba.…..