Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KisBé

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tartunk egy kis utcai focit. Mindenkit várunk aki úgy érzi el kell jönnie. Találtam egy jópofa helyszínt. Biztos tetszeni fog mindenkinek. Legalábbis egy darabig...Gyertek.Vasárnap, ami amúgy szeptember 16, a szokásos d.u 5- Móricz Zsigmond körtér. McDonalds előtt. C U…..
Egy héttel el kell tolni focit.Sorry mindenkitől, aki úgy készült, hogy most vasárnap focizunk egyet. Bokros teendőim miatt el kellett tolni egy héttel a focit. Jövő vasárnap viszont csapunk egy jókis hepajt :)Megígérem, hogy nem lesz szokványos hétvégi program. Addig is, focizzatok…..
Most vasárnap (szept. 9) újabb focit tervezünk délután. A helyszínt hamarosan megírjuk mailben. Ha még nem regisztráltál a focikorulvesz.hu oldalon, és szeretnél jönni, akkor mindenképp tedd meg, hogy tudjunk levelet írni. Gyertek, jó mókának ígérkezik. Üdv,KisBé..
Street Foci Foci a Kossuth téren 2007.08.26 22:28:00
Végre elkészült a videónk, az előző heti utcai fociról. Az eredeti tervekhez képest nem volt túl hosszú életű, legalábbis az eredeti helyszíenen, mert elzavartak. Utána viszont nagyon jól  éreztük magunkat :) Amint meglessz a következő helyszín, írok. Üdv, KisBé…..
Street Foci Vasárnapi Móka 2007.08.21 11:06:00
Jó volt látni, hogy előző vasárnap ennyien eljöttetek, és fociztatok velünk. Annak aki nem volt, egy kis ízelítő :)Belógtunk a parlament elé focizni, amíg ki nem dobtak minket... :D Videó hamarosan itt!Szólok legközelebb is, de lehet nagyobb helyszjnt kell már akkorra találnom.…..
Mert mi megyünk és focizunk egyet. A délutáni pihenő után, és a Sziget előtt egy órát rúgjuk a bőrt. Mindenkit szeretette várunk, aki szereti a focit.Mi ugye hangyányit extrémebbre vesszük ezt a figurát, mint az átlag, és úgy gondoltuk, szervezünk egy olyan street- focit, ahova…..
Most szólt egy haverom, hogy kinnt vagyunk a homár főoldalán. Juhhé- mondani szokás. De azért az újságírói hitelesség persze nem a legtutibb a hírünkkel kapcsolatban. Valahogy összehoztak minket a Nike-al. Hiteles forrásból közlöm, mi nem vagyunk Nike kampány. Bizonyíték: Nem…..
Street Foci A street foci mozgalom 2007.07.30 19:42:00
 A Magyar foci sajnos s**r! Ne csak pályán focizzunk, és lelátókról szídjuk a “játékosokat”, hanem menjünk és küldjük mindenhol, az utcán, téren, parkolóban, gyárban or whatever. Mi is ezt csináljuk a barátaimmal. Belógunk építkezésekre, rakárakba és…..