Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzéta

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Megrémisztették ezek a kísérteties harangok, de még inkább ez a hirtelen csönd, ez a fenyegető némaság, mert úgy érezte, most aztán minden megtörténhet.” (Krasznahorkai László: Sátántangó)   A déli harangszón kívül némák voltak a falvak, amikor a Zselicben…..
Horváth Csaba ingyenbékávéja kevés (vagy éppen már túl sok...) volt a budapestieknek, nem őt választották meg főpolgármesternek. Most előállt egy, a maga ördögi módján zseniális ötlettel Tarlós hátbaszúrására. Ezzel négy év múlva kitűnően lehet majd kampányolni,…..
Hazugságot habzott a bírvágy, ami aztán kidőlt a miniszter száján. Mára már pontosan lehet tudni, hogy nyugdíjügyben minden, amit a kormány állít, hazugság, és ez csak a legelvakultabb hívők előtt nem nyilvánvaló. Náluk azonban ez már orvosilag sem…..
Tisztelt szerkesztők és olvasók!   A segítségeteket szeretném kérni.Három héttel ezelőtt felvettek egy reklámszervező céghez. Ott azt mondták, hogy egy nap a próbaidő, azt nem fizetik.   A nap végén közölték, hogy megfeleltem, menjek másnaptól, és megbeszéltük a…..
dzéta 2010.11.13 21:31:04
@eccerüvagyok:

Sosem fogom megérteni ezt a mentalitást...
Hogy lehet különbséget tenni, lopás és lopás között...
Aki egy villanykörtét lop el ugyan olyan bűnös, mint aki több milliárdot..
ráadásul egyik tolvaj akkor sem törhet pálcát a másik felett, ha neki csak kevesebbet sikerül lopnia, mint a másiknak
Nincs rá alapod, hogy kritizáld akármelyik tolvaj kormányt, ha magad se vagy jobb..
Szégyen.
A Kétfarkú Kutya Párt főpolgármester-jelöltje elsőként gyűjtötte össze a jelöltállításhoz szükséges közel 30 ezer ajánlószelvényt - olvasható a szervezet közleményében. Bár a választási bizottság honlapja alapján még egyetlen indulni szándékozó sem nyújtotta be a…..
Ezennel közöljük a program részletes dokumentációját. Nagyobb (na jó, ugyanakkora, de nem kell nézni az animgifet) méretben itt látható. Azt hiszem. ez lesz az idei választási kampány legigényesebb kampánykiadványa, na de tényleg. És egy csomó gyerekszavazót is szerzünk.…..
A napokban Budapesten történt kukás balesetet a a www.kisalfold.hu is közreadta. Most néztem csak meg a hírlevelüket, s a kommentek között ezt a gyöngyszemet találtam. Itt nincsen semmi gyűlölet, én nem érzek gyűlöletet, de nem tudom az ilyeneket sajnálni. Persze nem érdemelte…..
Tegnap bedobták hozzánk is a kopogtatócédulákat, de törvényváltozás miatt már csak 15 napjuk van a pártoknak, hogy összegyűjtsék az elegendő számú cédulát az induláshoz. Ezért minden segítségre szükség van az Egyetlen Pártnak, akinek határozott és remek elképzelései,…..
Választási programunk bemutatását gazdaságpolitikai irányelveinkkel és terveinkkel kezdjük. Mert az idő nem pénz. Neki hihetünk. A Kétfarkú Kutya Párt programjának anyagi háttere szilárd és biztos alapokon nyugszik. Tudjuk, hogy fontos megjelölni azon forrásokat, melyekből…..
No, itt van ez a Zimány Linda, a 2006-os Miss Balaton, mint élete legnagyobb eredménye. Énekel, műsort vezet, modellkedik, ahogy a hazai felkapaszkodott "celebek" szokták. Lindácska 2 éve már szerepelt nálunk is, mikor a Cool TV délutáni élő adását többször piásan…..