Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fjk_25

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
romanista.hu Sensi vs. Unicredit 2010.07.06 09:56:00
Róma felett gyülekeznek a viharfelhők. Bár ma még mindenki a világbajnokság utolsó hetével van elfoglalva, sajnos az olasz fővárosban élő focidrukkerek már más ügyben is aggódhatnak. Persze csak a farkasok szurkolói vetik tekintetük féltet csapatuk ügyeire, de ők remegő…..
Véget ért a Vb, voltak jó meccsek, drámai meccsek, irdatlan rossz meccsek, vuvuzela, komolytalan bíró hibák, 1-2 szép gól, végül pedig spanyol világbajnoki cím. Mindezekkel nem nagyon foglalkozunk a továbbiakban, hanem kimondottan a City játékosokat vesszük szemügyre utólag,…..
Tegnap döbbenettel értesült róla a világ Gundi pajtás szájából, hogy Jesus Navast leigazolta a Liverpool. Nos a hírben annyi igazság van, mint egy átlagos The Sun címlapban, szóval - sajnos bármennyire is szomorú -, a spanyol véletlenül sem igazolt a…..
Újabb nagy igazolás, hiszen Yaya Touré körüli átigazolási hercehurca véget ért, most már biztosan City játékos lesz a köv. szezontól. Az FC Barcelona-tól érkező 27 éves védekező középpályás 5 évre írt alá.  Yaya Touré a Man City weblapjának nyilatkozott…..
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nyeri meg a VB-döntőt.  Mi vagyunk a világ legjobb csapata. Már csak a plecsni hiányzik, hogy ezt…..
Tudtuk, számítottunk rá, hogy jó lesz, mégis sikerült minden vágyunkat felülmúlnia a bronzmeccsnek. Kilencven percen keresztül a székünkhöz voltunk szögezve. Helyzet itt, helyzet ott, öt gól, fordítás kétszer is, és semmi cicó. Akik eddig fenntartással fogadták a bronzért…..
Nou San Trafford Hajrá, Oranje! 2010.07.11 13:10:00
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nyeri meg a VB-döntőt. "Mi, Oranje-drukkerek, mindig adunk a tiszteletre. Hallottad már a Het Wilhelmust?…..
Az NST szóban is felvezeti a világbajnoki döntőt. Ahogy már megszokhattátok, ma is jelentkezik vébé-rovatunk a RadioQ Izompacsirtamező című sportműsorában. A 20.30-as meccskezdés miatt két órával korábban, 19 órától hangolódunk rá - hatvan percben - az év legfontosabb…..
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
(Kattintsatok a képre, faszikáim. A szöveges beharangozóhoz pedig a továbbra, ott ni.) Egy kép néha többet mond minden szónál ugyebár, de egyébként is miféle szavak lehetnének helyénvalóak, ugyanakkor minden elcsépeltségtől mentesek most? Mindössze 4 évente van lehetőségünk…..
München egyik városrésze, Aubing település idén ünnepli 1000 éves fennállását. Ennek alkalmából fogadta a helyi csapat az SV Aubing a nagymúltú 1860 Münchent. Király Gábor az oroszlánosok első számú kapusa egy félidőt védett az SV Aubing elleni felkészülési…..
Túljutottunk az eurokupák első selejtezőin, pihengélésre azonban nincs lehetőség: következik a második kör, amelyben már valamennyi, versenyben maradt reprezentánsunk megcsillogtathatja képességeit. A győri diadalmenet örömére ma – kisebb brainstorming keretében –…..
A labdarúgó világbajnokság felvezetéseként olvassátok el egy hölgyemény naplóját a 2006-os németországi vébé alatti naplóját, amely meglehetős iróniával mutatja be a futball szurkoló férfiak egy hónapját!  2006. VI. 1. Jocó most írt egy e-mailt, hogy este szenzációs…..
Nem akármilyen kontingenssel képviselteti magát szeretett klubunk a dél-afrikai világbajnokságon, hiszen tizennégy játékosunk vesz részt a rangos eseményen- vagyis több, mint egy kezdőcsapatnyi. Ebből is látszik, hogy többen is úgy szorítottak helyet maguknak nemzeti…..
El Clásico A harc, a végső 2010.05.16 16:37:00
Ma este végleg eldől, hogy a spanyol bajnokság már április tizedikén eldőlt. A két gigász elérkezett a célegyeneshez, és a célfotósok már készülődnek a Barca győzelmét kihirdetni. Az utolsó fordulóbeli ellenfelek szintén az életükért küzdenek, ám ők nem szeretnének…..
Mindig, ha véget ér valami, el is kezdődik valami. Nálunk ez van most. Új edző, új felállás, új posztok. Izgi mi!? :)  Irány hát előre, s majd meglátjuk! Sejtelmes izgalom, izgalmas sejtelem! :) :) :)..
fjk_25 2010.07.11 18:43:26
Miközben zajlik a világbajnokság, kis hazánkban is csordogálnak az események. Egyrészt némi bizonytalanság után az olimpiai-bajnok MOB elnök Schmitt Pál lesz a kötársasági elnökünk. Másrészt talán kisebb, vagy hát sőt, lehet hogy inkább nagyobb horderejű kinevezés…..
Theo's Blog Változások 2010.07.10 10:24:00
Szia mindenki :)Jövő héttől vissza áll a VB nélküli rend. A Wild Fantasy téma amrad, csak új fejléc és új háttér jön, remélem az is elnyeri tetszéseteket.  Új rovaton jár az agyam, aminek a címe "Foci Történelem" lenne. Ebben a futball igazi történelméről,…..
Ahány ember, annyi nézőpont - állítják sokan. Bevallom, szerintem sokszor nincs igazuk. A sportfogadás világa egyfajta zárt kis világ, ahol hétről hétre feltűnnek bizonyos archetípusok. Ők ugyanolyan részei a sportfogadásnak, mint a szorzók, vagy éppen  az, hogy a hazai…..