Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SvEn_95

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A falfirka (graffiti) festékszóróval, filctollal, vagy bármilyen más felületképző anyaggal létrehozott képi, grafikus, vagy szöveges felületbevonat, amely nem az építmény, műtárgy rendeltetésszerű használatához szükséges."Így hangzana a büntető törvénykönyvben…..
Ez itt a dühöngő. Itt lehet megvitatni kommentek formájában a rajtakapott falfirkászok kivégzésének lehetőségeit, esetleg ellenvéleményezni vagy indokolni ezt a megoldási módszert. A moderáció itt igen mérsékelt lesz. Ha jól esik, vagy nem megy máshogy, akkor lehet a…..
Graffiti blog Köszönjük szépen 2008.09.21 00:52:00
Úgy tűnik, a pénteki egész napos hírverés ellenére sem eléggé egyértelmű mindenkinek, hogy hova is lehet festeni, méghozzá pont azoknak nem, akiknek a leginkább tudniuk kellene róla.Esett, hogy két fiatalember arra az elhatározásra jutott, hogy miután pénteken hatalmas…..
További bölcsesség a videóhoz kapcsolódóan: sok writer vonatvezetőt győz. Oroszországban ez már csak így megy. via ilovegraffiti.de..
A Tennessee állam beli Crossville-ben mindössze órákkal azután, hogy hivatalosan kihírdették az 5000 dolláros nyomravezetői díjat a felújított belvárosi épületeket összefújkáló személyért cserébe, egy nő telefonált a rendőrségre, hogy feladja saját fiát."Tudta, hogy…..
"Graffitizz, és a következő megálló a börtön lehet. Jelentsd a graffitidiótát!" Az ausztrálok megint kitettek magukért, ilyen bájosan hívják fel tömegközlekedési eszközeiken az utazóközönség figyelmét arra, hogy egyrészt nem kéne összefirkálni a járműveket,…..
SvEn_95 2010.07.11 17:57:27