Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Merlicht

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
From: Bogdán Tünde iwiw üzenete:Sziasztok! Ezúton szeretném megköszönni mindazoknak, akik megtiszteltek azzal, hogy elküldték nekem a rengeteg továbbított e-mailt ezen hosszú évek során. Hasznos volt! A jóságotoknak köszönhetően: - Nem iszok Coca Colat, mióta tudom, hogy WC…..
József Attila után szabadonHuszonkét éves lettem én - meglepetés e költemény csecse becse:ajándék, mellyel meglepem e kibertéri szegleten magam magam.Huszonkét évem elszelelt s még igaz szerelmet sose lelt. Az ám, Hazám!Lehettem volna dolgozó, nem ily…..
Merlicht 2009.10.05 13:23:00
Fülöp püspök atya elhelyezte a Rózsák teréről Jármi Zoltán áldozópapot. Paróchus lesz Filkeházán. Nehéz most erről írni, de Zoli megérdemli. Emlékszem, mikor 8 évvel ezelött megérkezett. Én akkortájt lettem rocker, és mellékesen nemrég megtérő. Elmentem a hittanjára,…..
Biztos sokan vagyunk, akik filmklaszisnak tartják a Terminátor 1-2-t. Szerintem ez a két, régi film hatalmasat robbantott akkor, és még ma is élvezhető alkotások. Szabályosan forradalmasította az akciófilmeket, volt mondanivalója, remek látvánnyal kényeztette el a nézőket, és a…..
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy az oldalt kitett ajánló linkek közé miért szúrja be az éppen aktuális bejegyzéseimet a blog? Ezzel nem lenne baj, de az ajánlott oldalak meg egyre hátrébb szorulnak, míg végül a legutolsó bejegyzéseim lesznek csak láthatóak... Hogy lehet ezt…..
- Csak méltósággal szeretnék meghalni!- Olyasmi nem létezik! A testünk leépül. Olykor 90 éves korunkban, olykor születésünk elött, de mindig bekövetkezik, és sosincs benne méltóság! Tök mindegy, hogy tud-e járni, vagy ki tudja-e törölni a fenekét, mindig ronda! Mindig!…..
Kedves olvasók, tegnap megtörtént a blogtali! Jelen voltak:ArchaonNewseeMalkávAlisterStieglizKyoraés szerény személyem: XinafEz összesen 7 fő és mindenkit ismertem már valamennyire személyesen, de mégis nagyon örültem, hogy együtt voltunk. Rengeteg téma szóba került, Tomcattől…..
Én azért se fogok kihagyni valamilyen gondolatot a blogomból, mert az másokra nézve káros!Ha emlékeztek, valahol (elő nem keresem, hogy hol) leírtam, mekkora szívfájdalmam, hogy már nem írhatok le akármit ide. És nemrég, a karácsonyi feszültség közepette rájöttem: bármit…..
XINAF - Az én világom Változtam 2007.11.04 00:30:00
Ma aktív pillanatot fogtam ki. Emlékeztek az "Átkozott, kiben már nincs hazaszertet" című bejegyzésemre? Nos, akkor azt taglaltam, hogy mennyire nem értem, aki lelép ebből az országból.Változtam. Már megértem. Nagyon is. Egy olyan országban élünk, ahol kidolgozhatod a…..
Merlicht 2007.11.07 08:25:48
Namármost nem akarok túlzottabban beleszólni ezekbe a dolgokba, de kedves Eidan! Ugyebár közölted, hogy 45 és 56 között nem voltak tüntetések, de aztán lettek... mivel ugyebár szovjetbarát egypártrendszer, majd Rákosi féle totális diktatúra lett!!!!!
88-ban meg ugyebár eljött a lehetősége, hogy legyen TÖBBPÁRTRENDSZER, hogy ne legyenek fekete kocsik, és hogy legyen rendes szavazási rendszer!!!!
Akkor ezekért a dolgokért tüntettek! És most? Akármit mondtok, NEM élünk diktatúrában! Többpártrendszer van, és működne is, ha a legnagyobb ellenzéki párt megpróbálkozna azzal, hogy azt csinálja, ami a feladata! Ellenzékként képviselje az ország érdekeit, ahelyett hogy rendszeresen kivonulnak a munkahelyükről... engem ezért simán kirugnának! Fekete kocsik sincsenek... azt hiszem, ezt senki sem vitatja! Rendes szavazási rendszer is van... bár rendszeresen megkérdőjelezik a szavazási eredményeket, de ez így van jól, hiszen MEG LEHET kérdőjelezni őket! És, hogy a Jobbikosok ellen nincsenek eljárások... honnan tudod? Ismered őket? Te is csak azt tudhatod, amit a média mondd! És egyébként egyetértek Xinaffal... a hatalom őket is ugyanúgy megrontaná! Nem az a kérdés, hogy ki mennyit lop, hanem az, hogy emellett legalább megpróbál-e tenni valamit az országért! Fletó nem a legjobb vezető... de legalább elindította valamerre ezt az országot! És, mivel az EU erre rábolintott (ahol ugye a Fidesz van inkább előnyben), ezért nem valószínű, hogy a szakadék felé mennénk... mivel az nem csak nekünk, de az EU-nak sem lenne jó! Tehát megkérdezem én is: Végiggondoltad te már úgy IGAZÁBÓL ezt?
XINAF - Az én világom Vallomás 2007.09.10 23:22:00
Olyna vallomást írok most le nektek, amit soha, de soha az életben nem akartam megosztani veletek... sőt, én magam se akartam emlékezni azokra a dolgokra, amiket nagyon, de nagyon mélyen eltemettem a múlt egy erre való kis sötét cellájában.De kénytelen vagyok. Az elmúlt három napban…..
Ötbányai Hírmondó Kezdet 2007.07.25 20:47:02
Ez lesz a kezdet!..