Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inline6

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést mindenkitől a szokatlanul hosszú szünetért, de az elmúlt pár hétben annyi minden történt velem és vártam, hogy ezek egyesével lezáruljanak, hogy egy blogbejegyzésben le tudjam írni a történteket, mivel ezek közvetlenül egymáshoz köthetők. Nagyon sok energiámat és kitartásomat felemésztette…..
Bocsánat mindenkinek, hogy mostanában nem írtam, de átkerültünk a jelenidőbe, így az írnivalóm is napról napra szaporodik. A műtétem után két héttel az orvosok megfelelőnek tartották az állapotomat a kemoterápia megkezdésére. Addig naponta kaptam fehérje infúziót, mert a…..
Felutaztunk Budapestre az Országos Onkológiai Intézetbe. Mivel nem sokkal voltam túl a nagyműtéten, nem volt egy kellemes élmény, de kibírtam. Megérkezés után megvizsgáltak, vért vettek, majd már aznap délután kaptam szteroidos gyulladáscsökkentő kezelést, amitől egy két napon belül jobban is…..
Eljött a befekvés napja június 13. hétfőn délelőtt. Vérvételek, majd este katéter, amit nem értettem, hogy miért nem lehet altatásban, miért van rá szükség előtte való nap. Eljött a másnap reggel, megkaptam a reggeli nyugtató tablettámat, majd jöttek értem a műtőből. Én…..
Lassan közeledett az újbóli biopszia időpontja. Az erőm egyre fogyott. Sajnos eljutottam oda, hogy csak hanyatt fekve tudtam aludni valmennyit, úgy, hogy a hátamat alátámasztottam. Persze így is csak pár órát tudtam aludni, állandó kimerültséggel küzdöttem. A biopszia előtti…..
Elérkezett a napja a biopsziának. Reggel az öcsém vitt föl az intézetbe. Gyors regisztráció, majd a sorszámommal leültünk az ultrahangos vizsgáló ajtaja elé. Voltak előttünk egy páran, várnunk kellett szerintem úgy másfél órát. Szólítottak, bementem. Lefeküdtem a…..
Vonattal utaztam fel Budapestre, majd rokonoknál aludtam, félve, hogy mit hoz a holnap. Reggel a sógorom elkísért az Országos Onkológiai Intézetbe. Reggel hétre érkeztünk a regisztrációhoz, még nem is volt nyitva. Húztam sorszámot és leültünk. Azt hiszem fél nyolckor nyitottak a…..
Csütörtökön beültem a sorba, majd egy-két óra múlva sorrakerültem. Bementem a sebész főorvoshoz, majd elmondtam a panaszaimat. Meghallgatta a panaszaimat, majd felfektetett a vizsgálóasztalra, majd elkzdte tapogatni a hasam, majd egy ponton megállt, ott tapintott valamit. Azt mondta,…..
Március 3-án éjfél körül hazaértem munkából. Állandó délutános vagyok, már egy pár éve, a családunk is erre rendezkedett be. A család ilyenkor már alszik, de minden este az első utam a gyerekszobába vezet. Puszit adok az alvó kislányomnak, megigazítom a takaróját és…..
2017 január végén a munkám miatt Angliába kellett utaznom egy tipustanfolyamra. A tavalyi évben már részt vettem egy hasonló tanfolyamon, a helyszín megegyezett, csak a téma volt más, valamint az oktatók. 3 és fél hét. Már a kiutazás előtt jelentkezett egyfajta bőrviszketés,…..
Üdvözöllek a Blogomon! Kedves látogató, aki a blogomra tévedtél valószínűleg ismersz engem, mivel a blogot azért hoztam létre, hogy ezen a csatornán tudjam informálni ismerőseimet a betegségemmel kapcsolatos történésekről. Minden nap megpróbálok válaszolni mindenkinek a különböző csatornákon, de ez…..
Belsőség Cascóra mehet? 2010.10.04 14:12:00
Reggel fővárosunk felé hatoltam éppen, mikor a rádió bemondta a Nap Autóshírét:Félmilliárdos autót tört össze egy német az autópályánBerlin, 2010. október 4., hétfő (MTI) - Egy közel félmilliárd forint értékű szupersportkocsit tört össze Németországban egy autós, aki…..
Inline6 2010.10.04 23:02:10
@HAJRÁ NÉMETEK:
"Adok egy jó tanácsot az irigykedőknek, ha megtámadnak valahol, pl szórakozóhelyen, csak mond azt hogy BMW-vel jöttél. 99% hogy a kötekedők, úgy betojnak hogy mielőtt fizetnek neked egy italt háromszor bocsánat kérnek amiért meg mertek szólítani. Többek közt ezért is hordok a nyakamban BMW jelvényt, még soha nem kötöttek belém. "
Az ilyenen annyira jót mulatok :D
A BMW-től talán Superman leszel :D
Egyrészt soha nem kötnek belém, mert nem szolgáltatok rá indokot, másrészt eszembe nem jutna ezt felhozni, hogy BMW-vel jöttem baszod :D:D:D:D
Ilyenek miatt rossz a márka megítélése Magyarországon. Én pl. nem azért vettem BMW-t mert ettől superman lennék, hanem azért mert kiválóan alkalmas nagy távolság leküzdésére gyorsan, kényelmesen, csendben. És fel sem merült bennem, hogy egy 12 éves autóra presztízsként tekintenék. Ha lesz ennél fiatalabb, márpedig lesz, akkor sem jutna eszembe. Egy dologban viszont egyetértünk, hogy a BMW az BMW, a többi csak valami. Peace!