Regisztráció Blogot indítok
Adatok
redzsihemmond

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem akkor is.. Bátran kijelenthetem a terhesség nem buli, vagyis minden bizonnyal belőlem csak a rosszat hozza ki. Alig, hogy túlvagyok a hányós időszakon most jön egy másik rossz. Tegnap voltam dokinál, visszavittem a leletemet, csak rázta a fejét, hogy bizony ez nagyon nem jó.…..
redzsihemmond 2010.04.07 09:53:35
@Fricsek: Hát, én már sok mindent kipróbáltam, és azt tapasztaltam, hogy a cukrot leginkább az viszi le, ha az ember CHszegényen eszik:-/
A savanyúkáposzta "nem engedi" felvinni, persze nyilván ésszerű táplálkozás mellett.
Akkor nem leszel éhes egyébként, és ezt tapasztalatból mondom, ha 5-6x eszel egy nap, keveset.
A ződekkel kapcsolatban annyit, hogy az is működik, hogy fele ződ, fele vmi más köret, kicsi rizs (télleg kicsi), esetleg ritkán krumpli. Máshogy fog felszívódni a ződek miatt, már nem emeli úgy a cukrot.
Én ha éhes vagyok, vagy nasi kell, vagy csak ennék, akkor répát majszolok, az bevált.
De ezeket a fogásokat nyilván elmondja majd a dietetikus, nem okoskodok itt neked :)
A napfényes délelőttöt és a ködös délutánt csöndes este követi, ami nem jó hír a tévézőknek (mármint a csöndesség). Lássuk mi az, amiért érdemes ma helyet foglalni a fotelban. szombat esténként valamelyik totál idióta Agathe Christie-hős nyomoz az elvetelmült…..
Körmendi János halála minket is megrázott, az egyik legnagyobb magyar komikus volt. Eredetileg azt az interjút akartam fölrakni, amelyet Alföldi Róbert készített vele 2006-ban, de ez nincs meg az MTV videótárban. De azért pár kattintás után megtekinthetjük itt. Az…..
comment:com Tetvek bolygója 2008.01.09 16:57:00
Nem elég a hülye idő, nem elég, hogy a főerdész mindenkit kitiltott az erdőkből, és nem elég, hogy hétvégén újabb esőzések jönnek, de a szegény embert még az ág is nyakon veri: még normális tévéműsor sincs.Persze itt van a Szökés (RTL, 21:10), és a Doktor Ház (Tv2,…..
comment:com 8 nap alatt 3 House 2008.01.06 14:10:00
A sztrájk miatt felborult kedvenc sorozataink menetrendje, nem is akárhogyan, össze-vissza kerülnek adásba a már leforgatott, de még le nem vetített részek, dobhatjuk sutba a jól megszokott reflexeket. A FOX bejelentette, hogy a House három dobozban lévő epizódját nem 3 hét, hanem 8…..
Felvettük mind, és csak néha tekerünk bele másnaposan. Megnéztük, mit kínáltak a tévék szilveszter este, hogy mit is kapott a papírtrombita meg a csomag szerpentin mellé ezen az éjszakán, az, aki tévé elé ült, mert beteg volt, vagy már hatodik napja ivott, és nem bírta a…..
'77 Szilvesztere ugyanúgy kezdődött, mint a többi szünidei nap, semmi sem jelezte, hogy Szuberbolába, Sas Józsiba és Hofi Gézába torkollik az egész. Műsorismertetés 8:59-kor volt, aztán Idősebbek is elkezdhetik, majd Szünidei matiné egy lengyel rajzfilmmel, egy szovjet bábfilmmel…..
comment:com Sok jóból jó sokat! 2007.12.30 10:58:00
Végre! Több napi böjt után ma igazán semmi okunk nem lehet panaszra. Van itt minden, mint  a búcsúban. Igaz, oda ugye célbalőni, ringlispilezni meg csajozni megy az ember, nem a genomról vagy a strukturalizmusról értekezni, de ennyit az év utolsó előtti napján igazán…..
A karácsony hagyományosan a halászlé, a lakástüzek és a családi romantikus vígjátékok szezonja. A tévében egymást érik a Sandra Bullock-filmek, a monotóniát legfeljebb egy-két Meg Ryan-mozi töri meg. De mit nézzen, ha a már fenyőállítás és a karácsonyfa-talp is elveszi a…..
Van egy jó meg egy rossz hírem.  A jó, hogy Hodge-fronton ma minden kiderül. A rossz meg, hogy az ünnepek alatti szünetben a napi két kiló szaloncukor betömését így már nem foghatjuk a megválaszolatlan kérdések okozta feszültségre. Ott tartottunk, hogy Orson kaszáló…..
comment:com Báj-báj Dosszié! 2007.12.12 16:31:00
Mély megrendültséggel tudatjuk, hogy Frei Tamás Dosszié című műsora a mai adással véget ér, vagy legalábbis egy évig szünetel. Az utolsó adásban (21:15 TV2) a felülmúlhatatlanul tájékozott Riporter az argentin viszonyokat fogja boncolgatni. Jövőre nem találkozhatunk a…..
Mindenekelőtt felhívnám azon HBO-tulajdonosok figyelmét, akik reggel 6:30-kor aludtak, hogy pattanjanak a tévé elé, mert hamarosan kezdődik Almodóvar legutóbbi filmje, a sírva-nevetős- gyilkolós-temetős Volver (HBO, 17:20) a női szemmel is gyönyörű Penélope Cruzzal. És még egy…..
Péntek van. Este a fiatalok kocsmába mennek, a családapák focizni, az anyák aludni, a nagymamáknak meg mindegy mi megy, úgyis elbóbiskolnak egy idő után. Azért éjfél után, mire hazavánszorog a nép, lesz néhány érdekesség is. A csigatévé új műsorstruktúrájába, ha…..
comment:com Félistenek napja 2007.12.06 16:30:00
December 6-a van, de a tévék dícséretes önfegyelemmel csak a délelőttöt tömték tele idétlen Mikulásos filmekkel, estére hagytak inkább jó pár húzós mozit. Sorozatügyben azért van egy ajánlatom: a tegnap emlegetett angol minisorozat 2. része (Titokzatos idegenek, Duna, 20:35)…..
Egy nálunk is futó sorozat két főszereplője a néző nyomásnak engedve végre lesmárolta egymást, az ugrás után megmutatjuk videóban milyen is volt a csók a próba alatt. Azért vagyunk ilyen titokzatosak, mert spoiler. Mint látható, a Dr. Csont főszereplői estek egymásnak, de a…..
redzsihemmond 2007.12.06 11:26:36
A Szempont ma nagyon érdekes lesz, nem ajánlom, hanem kötelezővé teszem minden olvasónknak. Először is lesz egy vicces riport arról, hogy Szerencs jegyzője és az építési osztály vezetője vezetőségi állást kapott a botrányos szerencsi szalmaerőműben. Hoppá. Aztán lesz egy…..
Az epizód eredeti címe Cane and able, ez talán némileg rávilágít a magyar címfordításra. A főcím előtti jelenetben egy kisfiút látunk, akit takarodó után meglátogatnak az ufók, mindenféle félelmetes dolgot művelnek vele, pl. kapcsolgatják a TV-jét (ez baromi idegesítő tud…..
Az HBO igazi punnyadós gyereknapot tart ma, tizenegytől leadják a Harry Potter első négy részét, de olvasóink jó eséllyel csak és az azkabani fogolyt (16:00) és a Tűz Serlege címűt (18:20) csíphetik el. Nyolctól a depresszióra hajlamosaknak 1984-et (Zone Europe), a krimiéheseknek…..
redzsihemmond 2007.11.17 18:46:05
Enikő küldte nekünk ezt a fotót, amin kutyusa, Ozirisz a mopsz királyi kényelembe helyezkedve szivarozik jutalomfalatot rágycsál. A hajtás utáni videóból pedig kiderül: a blökinek olyan jó dolga van otthon, hogy azt már valóban csak irigyelni lehet, amit mi meg is tettünk. (A…..
redzsihemmond 2007.11.14 18:55:05
Van egy sztrájk, ami még a vasutasok munkabeszüntetésénél is jobban tönkre teheti a mindennapjaink. Mert ugyan iszonyatosan rossz a hajnali hidegben sorban állni, kétségbeesetten üvöltözni, esetleg zsúfolt vonatpótló buszra felnyomakodni, de legfeljebb beteget jelentünk, és…..
comment:com House és a melegek 2007.11.07 19:00:00
Nem csupán az elfogultság beszél belőlünk (sőt üvölt), de akkor is az este legjobb programja a Doktor House második évadának záró epizódja. Ami a legjobb Doktor House rész, sőt megkockáztatom, hogy a legzseniálisabb tévésorozat rész. Az egész világtörténelemben. Az egész…..