Regisztráció Blogot indítok
Adatok
láss, ne csak nézz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bemelegítésképpen kezdjünk egy régi történettel. Régi, de erről 10 év távlatában is érdemes beszélni. Bár a történet már régi, tudtunkkal 2002-ben lehetett hallani először, mégis úgy döntöttünk, hogy leírjuk, hogy azok is olvashassanak róla, akikhez eddig nem jutott el a…..
láss, ne csak nézz 2010.07.11 12:50:39
@AK76: milyen érdekes, hogy vannak, akik évtizedek óta lakják Gyömrőt, s azt sem látják mi is történt, történik. Azt mondod, a kilencvbenes években nem történt semmi, lerobbant iskolák, stb....tényleg? A 80-anas . 90-es évek végén-elején csak 16 új tanterem épült, majd ismét 4, két törnaterem,egy tornacsarnok ha már az iskoláknál tartunk. Ha ez semmi, akkor tényleg semmi.

Hogy Garádi és Rádóczi nem értette a szakmát? Egészen véletlenül ezek a manusok gázt , telefont, s elsősorban teljes csatornázást lapátoltak össze, s vajon hova húzták volna a bitumenutakat, ha ezek nincsenek kész?

Milyen érdekes, a "lepukkadt" faluból mégiscsak város lett 2001-ben, s ehhez a mai nagyságos uraknak nem sok közük van.

Nem érdekelnek a korrupciók? Az lehet, mert fogalmad nincs, mennyit veszít a város, és mennyivel lehetne több a városé, ha varázskezek nem nyúlnak bele.
Vajon miért nem közvetítik a tesület üléseit? Sem a rádió, sem a tévé? A nagy demokráciában. Minden majd akkor érdekel, ha elkezdik követelni a hiteleket a várostól. Nézni nem csak beszélni a levegőbe.
láss, ne csak nézz 2010.07.12 22:32:47
@AK76: Kispofám!A dolgok nem a te fejedben dőlnek el, hanem azok kezében van a döntés, akik tisztességesen fejik ezt a települést.
A te fejed egy szem, ami néz, de nem lát. Ugye láttál már kártyavárat összedőlni? Majd látsz.

Ha pedig ez a biankó lemondási nyilatkozat igaz, márpedig igencsak sokan mondják, mondták, az az emberi szemétség legalja. És te ennek a szemétségnek vagy a szószólója, azaz magad is...no nem mondom ki, mert még majd megsértődöl.Különben meg mondjad, mondjad,mondjad, kit érdekel.

Ha meg nem tudod, hogy a várossá nyilvánításnak milyen előfeltételei voltak, amelyet ezen nagyemberek előtt Gyömrő mégiscsak teljesített, ne sipákolj itt, hanem vedd tudomásul. És tiszteld a teljesítőket annyira, hogy legalább a wc kagylóba röhögj érdemed szerint.Csak szaros ne legyen az orcád is, mert a szád már igencsak az.Isten veled okos tóni. Ja. A hitelállmányt ne feledd, nézd meg jól a gyerekedet, még az ő gyerekei is törleszteni fogják. Mintha ilyesmibe bukott volna bele nemrég egy kormány. Nem rémlik?Hát ennyire fussa, igaze?