Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikej95

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nemzetközi nagytőke és pénztőke képviselői a lakosság türelmét kérik, a hazaárulás az üzemzavar ideje alatt is zavartalanul folytatódik. A meghibásodás időtartama alatt tovább nőhet a CBA-k száma és további közbeszerzéseket nyerhet a Közgép. A tengely mozgatói a…..
mikej95 2013.09.08 16:36:07
@gipsz.jakab: Ki merne ilyenhez hozzászólni, az NSA mindent megfigyel! Hozzászólsz és másnap egy csak always online módban működő XBone fogad a nappalidban, Kinecttel. Ha ki próbálod kapcsolni elkezd pirosan világítani, mint a HAL és tesz róla, hogy ne tudd!
Öt lövéssel végeztek egy szír paradigmaváltóval a Váci utcában. A filozófust gondolkodás közben érték a golyók. „Valószínűleg a paradigmák összemérhetetlensége miatt kialakult szóváltás okozta a vesztét. A rendőrség nagy erőkkel olvassa Thomas Kuhn: A tudományos…..
A mai bejegyzésem forrása szinte egy az egyben ez a cikk lesz. Ehhez a kitűnő elemzéshez csak kevés helyen tudok és fogok bármit is hozzátenni. Ezért minden angolul tudónak javaslom, hogy olvassa el az eredeti cikket is. Miről is lesz szó? Az összeesküvés elméletekben hívőket…..
Na tessék. SuperUrzu7 már küldte is a következő videót. A végén még kiderül, hogy egy lövés nélkül végig lehet vinni az egészet..
mikej95 2010.07.11 14:05:13
@@boy: ird be torrent keresőbe én is torrentel szedtem le ráadásnak full speeddel jött ~300kb/sec (publikus torrentoldalnález már jó)
Drámai fordulatok! Küldte: FikuszKukisz (Kecskeméti Auchanból)   ..