Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SuperUrzu7

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
SuperUrzu7 2011.02.08 19:59:53
FreddyD, kétlem hogy bárki is el fog tudni felejteni! Ahogy te is mondtad, már 4 évad áll mögötted, melyek minősége megkérdőjelezhetetlen! A hír, hogy befejezed, noss ez várható volt. Rosszúl esik, de ugyanakkor nem szabad lehangolódnunk, mert az emléked valószínüleg, nem... biztos hogy sokáig fenmarad, és öröklődik! Bár szerény vagy, de amit sikerült elérned, (És bár ez nem volt szándékod...) de Erdélyben, Romániában, Horvátországban is tapasztaltam, hogy ismernek és bbeszélnek rólad! Talán a legmeglepőbb az volt, amikor egy Japán cserediák kérdezte tőlem, hogy nem e tudom hogy hol laksz, mert találkozna veled. Hogy "világhírü" lettél, az nem kétséges. Megkockáztatom, hogy könyvben is megfogsz jelenni, ha más nem is, de megemlítenek! Nagy, igaz a történelemben rövid, de annál nagyobb múlt áll mögötted, és minket, nézőket olyan szinten, olyan mélyrehatóan érintettél, hogy ha más nem is, de mint mítosz, mint legenda fentmaradsz! És majd azok, akik még megéltek mosolyogni fognak az unokákon, akik majdan téged fognak utánozni! Meglehet, talán a mindennapokban túlságosan természetesnek vettünk, és ezért el is felejtettük, hogy milyen nagy érték is voltál, márcsak a vég szava riasztott fel minket. Minden esetre köszönettel tartozik, szerintem mindenki, akinek de dobtad fel a mindennapjait! Persze, ez csak az én meglátásom. Hogy mit kezdessz vele, hogy hogyan értelmezed, ez csak is rajtad múlik! "Ahol valaminek végeszakad, ott mindig kezdődik valami új."
Na tessék. SuperUrzu7 már küldte is a következő videót. A végén még kiderül, hogy egy lövés nélkül végig lehet vinni az egészet..
SuperUrzu7 2010.07.10 16:10:22
@ZalyBarzini: Éhes voltam... XD