Regisztráció Blogot indítok
Adatok
birkapásztor234

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nincs a férfikozmetikumok világában még egy olyan márkanév, amely annyira ismert lenne, s annyi mögöttes tartalmat hordozna, mint a Pitralon. Egyszerűen mindenki ismeri, s még akkor is tudja, miről van szó, ha soha életében nem is találkozott vele – márpedig ilyenek egyre…..
Érdemes lesz gyakrabban körülnéznünk a Kickstarteren, az internet legnagyobb ötletkeltetőjében valódi kincseket talál az ember. Amire most bukkantunk, az bár koncepcionálisan abszolút fából vaskarika, valahol mégiscsak zseniális. Romantikus lelkű, nosztalgiára hajlamos olvasóink…..
A "Népesedési kerekasztal" ciklusból Emlékeztetőül: az aktuális hatalom időnként előáll azzal, hogy ő jajjdemennyire szeretné, ha a - jelentsen bármit is - középosztályban megnőne a gyerekvállalási kedv. És hogy ha valakinek lenne ötlete, hogy mitől, az ugyan,…..
Más magyarázatot nem tudok elképzelni arra, hogy miért volt ilyen vakmerő, aki a lenti képeken látható autót vezette, mert nekik van kilenc életük. Biztos még nem használta el mindet. Tibor int mindenkit óvatosságra, aki esetleg találkozik vele az utakon. A pofám leszakad az…..
birkapásztor234 2010.07.13 09:21:49
@D4D: 500 méteren 15 mp-et nyersz, ha 35 helyett 50-nel hasítasz. Aztán meg vesztegelsz a hárshegyi elágazásnál, mert az előtted bekanyarodni szándékozókat nem engedik el a szembejövők...

Hihetetlen, hogy mennyire nem értik páran, a városban nem a sebesség határozza meg a menetidőt. Ha nyomod mint a barom, meg veszélyeztetsz, fel tudod tornázni az átlagsebességedet 29,7-ről 30,1 km/órára. Bravó.
birkapásztor234 2010.07.13 09:39:23
@D4D: És mégvalami. Látszik, hogy nem egy lassú nagypapát előznek meg a képen, hanem tele van az út autóval. Halad a sor, ahogy tud. Az ilyet nem áll neki előzni értelmes ember, mert irdatlan melóval előbbre kerülsz a sorban 3-4 autóval. Big deal.

Én azt vettem észre, ha német vagy osztrák országúton megy egy traktor, azt szépen megelőzgetik, érkezési sorrendben, és a hátul haladó kivárja, míg rákerül a sor. Itthon: sietős D4D kolléga utolér 30 autót, akik mennek traktor mögött, várva az előzési lehetőségre. De amikor mehetnének, D4D hátulról benyomul és ledudálja őket. És még büszke is, hogy a többi mekkora lúzer, és ő mennyire bír vezetni.
Bizonyára sok Zugügyvéd blogfogyasztó örülne, ha valaki pontosan megmagyarázná, mit jelentenek az alábbi tételek.Tisztelt Zugügyvéd! Fel vagyok háborodva a parkoló társaságok tevékenysége miatt.Mellékelten küldök egy-két parkolójegyet, ahol bizonyítottan be van fizetve a…..