Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a_layne

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsősorban, de nem kizárólagosan a válogatottnál is számításba vett játékosokkal kapcsolatos átigazolási híreket szeretném bemutatni. A cikk készítésénél a honi bajnokságon kívül vitézkedő játékosokat vettem figyelembe, valamint azokat, akik éppen most kerültek el a…..
a_layne 2010.09.14 18:08:32
Először is grat a bejegyzéshez, szépen összeszedted ki hol van most:) Másodszor pár szót Santa Cruzról: én kis híján egész augusztusban abban reménykedtem, hogy elmegy a Citytől. Roberto Mancini egy percig sem tiszteli Rocky-t, meg szerintem az arab tulajdonosok sem. Náluk egy a lényeg, a jelenlegi sztárocskákat felvásárolni, a pénz ott teljességgel lényegtelen. Egyértelmű, hogy RSC maximum akkor jut játéklehetőséghez a PL-ben, ha netán ketten-hárman kidőlnének pár hétre - erre azonban szinte 0% esélyt látok. Mancini megmondta, hogy nem számít rá, az EL-be sem nevezték már be. Kispadon ülni fél évig viszont a lehető legrosszabb, akármilyen csapatról is van szó.Főleg az ő esetében, mert most pont egészséges, nincs sérülése, és már azért már ő is 29 éves...Nagyon reménykedtem benne, hogy a Fulham-Lazio-Valencia-Lyon pletykákból valamelyik (bármelyik) bejön, de sajnos nem így lett: januárig várnunk kell, akkor viszont lépnie kell, különben attól félek, hogy a válogatottból is kiszorulhat...
Harmadszor: nagyon örülök, hogy évről-évre egyre több a paraguayi játékos Európában, és úgy tűnik, egyre nagyobb sikerül van, legyen az Riveros, Paulo da Silva, Barrios, Valdez..apropó Valdez. Létezik jobb bemutatkozás a Primera Divisónban annál, hogy Camp Nouban két góllal földbe döngöli a Barcelonát az újonc Herculés színeiben? Nem hinném. Óriási siker ez a paraguayi futballnak! Csak így tovább neki és minden paraguayinak is!