Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karaipuku

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HA MAGYARORSZÁG FASIZÁLÓDIK, AKKOR IZRAEL… ? avagy: Elmélkedés az izraeli választások kapcsán, avagy: egy Magyarországon élő nyugat-európai baloldali zsidó fiatal kérdései az itteni, önmagát baloldaliként definiáló (nem feltétlenül zsidó) értelmiséghez AZ ÉN…..
Martin Heidegger:  "Vannak dolgok amelyek..." Az egyik Alapító Atya, az Alkotmánybíróság egykori elnöke, a rendszerváltás utáni harmadik köztársasági elnök rendkívül fontos beszédet mondott Aszófőn. Az elnök az alkotmányos jogállam, az európai demokratikus értékek…..
karaipuku 2012.08.05 19:55:19
@near relation: Ilyen egy birka Fidesz troll ,mint te ?
Megtalálták Bándy Kata gyilkosát, vallomást tett. Egyes szélsőjobboldali portálokon már terjed a hír: cigány a gyilkos. Pedig nem a cigányság ölte meg Bándy Katát, hanem egy ember, aki remélhetőleg jó sokáig fog a börtönben rohadni. Ki lehet persze mondani, hogy cigány a…..
karaipuku 2012.07.17 07:31:57
@genyamagyar: Aki ismeri őket annak egyértelmű volt !
Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy politikus, aki mielőtt politikus lett, egy szerencsétlen baleset következtében kerekesszékbe kényszerült. Történt, hogy a Fidesz színeiben parlamenti képviselő lett, már 2006 óta tagja az országgyűlésnek. 6 hosszú éve... Ezalatt…..
karaipuku 2012.07.06 06:58:00
@soproni1: Hát elég nagy fasz vagy ha ezt hiszed !
Kormányok jöhetnek-mehetnek, a pártpolitika váratlan fordulatokat vehet, egy dolog azonban biztos: Kocsis István a rendszerváltás óta folyamatosan vezető pozíciót tölt be Magyarország kulcsfontosságú vállalatainál. Persze nem sikerességük, hanem megkerülhetetlenségük,…..
karaipuku 2010.11.15 06:56:27
@Goompah: A lényeggel nem akarsz foglalkozni?
Át kellene menned valami dolgozatjavító oldalra !
Sárdobáló A szabadság vége 2010.10.26 17:00:00
A cikkel ma reggel Horváth Andor Márton kezdett el vitatkozni.Ma a Fidesz eltörölte a szabadságot Magyarországon. Ugyanis a kormánynak nem tetsző Alkotmánybírósági ítélet után úgy döntött, hogy megváltoztatja az alkotmányt - egyúttal megfúrva a nyugdíjpénztárakról tervezett…..
karaipuku 2010.10.26 19:27:55
@libbancs: Mekkora egy birka vagy !
Vedd le a szemedről a narancssárga szemüveget !