Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xalyy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint már megígértem,befogom rakni ide az összes kedvenc videómat.Ne lepődjetek meg ha egy kicsit sok Prince of Persia videó lesz közöttük. Asszem kezdem is:-)Ez egy Prince of Persia végigjátszás (a kedvenc pályámon): Az egyik kedvenc videóm,Prince of Persia T2T Speed Kill…..
Flash Játékok Stickman Madness 2007.08.15 14:45:49
Nem is szaporítanám akkor a szót, a kép önmagért beszél.Na jó, annyit talán mégis, hogy a játék lényege nem az, hogy véresen feküdj a földön, és nem is érdemes eljutni idáig, mert az azt jelenti, hogy gáme óver. Die Hard típusú akció játék, ahol ki kell nyírni a…..
Flash Játékok Darkness 1 2007.07.18 16:57:00
Ki kell jutnunk a házból, ahogy szoktuk, de legalábbis az emeletet el kell hagyni. Itt ér véget majd a játék, amiután folytathatjuk a második részt, ami egészen eltér az első résztől, és fogalmam nincs, hogyan de egyszer csak egy korházban termünk, ami szintén be van zárva, és…..
Flash Játékok Xeno Tactic 2007.07.25 10:46:00
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen népszerűen lettek ezek a tower defence játékok, és most már szinte majd minden napra jut egy. Ha nagyon unjátok őket, szóljatok, akkor teszek fel kicsit több point 'n' clicket, vagy…..