Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soontobe

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szeretet nem csak egy érzés! A szeretet az alapvető igazság a teremtés szívében. Minden olyan kapcsolat, ami a szükségre épül, kudarcra ítéltetett. Viszont az a kapcsolat, ami az elfogadásra és megértésre alapozott, sikerhez vezet. Amikor megtapasztaljuk a szeretetet – akár…..
A magyar sportolók a 2012-es olimpián és paralimpián sokkal eredményesebben szerepeltek, mint Pekingben. A pozitív közösségi élményre és nemzeti büszkeségre éhes közvélemény egyetértésével a magyar állam pénzjutalommal honorálta a sportolók eredményeit. A paralimpiai…..
soontobe 2012.09.21 00:55:13
@hoppá rézimi: Bocs, a tiszteletlenséget nem én kezdtem. Azért tart itt az ország, mert tele van ilyen érzéketlen, individualista, nagy okos figurákkal, akik meg vannak győződve, hogy ők tudják a tutit! Hiányzik belőlük az emberség..... Ezeken az embereken nincs mit tisztelni. Azt is merem állítani, hogy a fejlődésünk útjába nagyobb akadályt gördítenek, mint a fogyatékosok. Ugyan azt a mentalitást követik, mint kedves kormányunk, leírják, megvetik, legszívesebben kiközösítenék ezeket az embereket. Miért???? Mert nem rendelkeznek az alapvető emberi értékekkel.......