Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joiNt

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...elérkeztem egy fontos útelágazáshoz, döntenem kell és mindkét út legalább olyan fontos mint a másik. Egyiken magam mögött hagyom a múltam, a másikon szintén, érdekes helyzet. De sokkalta nagyobb a magamban vívott harc mint amit a külvilág lát, konkrétan csatamezők vannak…..
via É L E T szösszenet 2010.10.10 16:15:00
                         szösszenet           A szíve mélyén tudta, hogy elengedhetetlen az életében, mégis úgy érezte jónak,…..
Legelső emlékeimtől kezdve figyeltem a körülöttem lévőket, belső világomban értékeltem az embereket és akik érzelmeket tápláltak felém, azok egy lépéssel közelebb jártak hozzám. De ez így is van rendjén:)Életem legmeghatározóbb személyisége a saját apám egyénisége,…..
mininano 2010.10.06 13:41:00
     Optimista volt! Noha megvoltak a maga fóbiái ettől függetlenül nem létezett előtte fal. Mindent eltudott érni, kitartó, és akaratos, dacolós gyermek lakozott benne. Ezért sem volt előtte akadály. Csak hasznosítani nem tudta ezeket a képességeket ebben a…..
Az élet nagy bölcsei azt mondták, hogy soha ne szóljunk bele a dolgaikba, az idő mindent megold inkább éljük át az eseményeket, a cselekményeket. Mert ha átéled akkor megvalósulhat benned egy külső szemlélő "mód". Tapasztaltabb leszel ezzel is. Hiszen ezért vagyunk a…..
        ...napok óta gyötörnek az emlékeim, érzéseim, fájdalmaim vannak és úgy érzem magam mint akit össze lapit a világ. Naponta szakadoznak fel olyan sebeim is amelyekre azt hittem, hogy régen begyógyultak. Néha a szoba közepén…..
szappanbuborek Odabent 2010.07.09 10:52:00
A Kisfiú nagyon őszinte Ember, ami a szívén, az a száján, ezen a Felnőttek néha nevetnek, szívből és őszintén, néha meghökkennek, néha megsértődnek. Pedig csak arról van szó, hogy a Kisfiú nem tanult még meg színlelni és hazudni, mindig a másik Ember szemébe néz és…..
Filmdroid The Expendables poszter 2010.03.12 18:20:03
Napvilágott látott egy The Expendables nemzetközi poszter. Sylvester Stallone írta és rendezte a produkciót, teletömte ismert arcokkal a művét, Jason Statham és Dolph Lundgren is ott feszít majdaz oldalán, ráadásul lesz egy jelenet, amiben Stallone, Bruce Willis és Arnold…..
Én és a szerelmeim I am the rain 2010.07.18 08:56:00
    Mindenkivel törénnek néha valós és olykor valótlannak tűnő dolgok. Olyasmi, amit másnak inkább el sem mesélünk, mert talán el sem hinné. Vagy torzítjuk a valóság irányába, hátha úgy "hihetőbb", de az igazi érzés megmarad csak nekünk és…..