Regisztráció Blogot indítok
Adatok
THC

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Se fixi, se tandem, se hibrid kerékpár; a magyar közlekedési szabályok lényegében még a rendszerváltás előtti konfekció kerékpárokat ismerik. A 15-20 éve elterjedt villogó fényű biciklilámpák még nincsenek engedélyezve, de a háromszög alakú fényvisszaverő használata, hogy…..
THC 2009.08.12 15:09:46
@akov: volna, volna, volna! De a KRESZ ezt mondja: Lakott területen csak akkor szabad a járdán kerékpározni (legfeljebb 10 km/h-val), ha az úttest kerékpáros közlekedésre alkalmatlan (pl: nagy járműforgalom, földút, stb.)
Mindenkinek van kedvenc irodalmi műfaja. Van, aki a verseket szereti, van, aki a családregényeket, és aztán ott van a Subba egészen különleges ízlése. A mi kedvenceink ugyanis a gyerekeknek szóló, feltűnően ostoba felnőttek által írt, oktató-nevelő szándékú tanmesék.Ezeken…..
Subba Kopaszkutya vakul 2007.07.23 17:57:00
Az alábbi nagyon érdekes történetet a Quart.hu kommentjei közt találtuk, ahol éppen a koncerteken a fellépőket sokszor zavaró fényképezőgépekről van szó. Van olyan érdekes, hogy megérdemelje a minél szélesebb nyilvánosságot. Szegény hülye Hobó."Egy-két éve a csornai…..