Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomilan

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " /ÁCSY MILÁNY (72)/..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " ... akadnak jó elemzések, de a legfontosabb bennünk van: A MEGÉRZÉS!!!" (player30)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe" (Walter Sobchek)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Vannak, akik kő keményen dolgoznak azért, hogy másnak is jó legyen. Ez az igazi művészet !"  (Gepárd)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Néha nem baj, ha esik, de többet süssön a nap ! " (Gepárd)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
tomilan 2012.02.04 14:35:26
@Juveforever:

köszi!
Cityt nem tudom mire cseréljem le,
Barca hendi vagy Elefántok nem tudom,lehet hogy bennt hagyom
Tippek a tippmix műsorból..
tomilan 2012.01.02 16:36:43
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!..
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás sakk tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   ..
 Fogadási lista lebontva: Forma 1. kosárlabda labdarúgás motorsport vízilabda Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz! ..
tomilan 2010.08.26 14:02:00
@makaay1989: ha nyernek akkor biztos hogy továbbjutnak. ha 2-2ő lezs hosszabítás ha 3-3 Galata továbbjutás
 Fogadási lista lebontva: kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!..
 Fogadási lista lebontva: kosárlabda labdarúgás motorsport tenisz úszás   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!..
 Fogadási lista lebontva: kosárlabda labdarúgás tenisz úszás   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!..
tomilan 2010.08.11 22:15:55
 Fogadási lista lebontva: atlétika labdarúgás tenisz   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!..
 Fogadási lista lebontva: Forma 1. kerékpár labdarúgás röplabda tenisz   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!..