Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrFjord

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért a Copa America, összegyűjtöttük a sokat kritizált torna torna legjeit. Vasárnap Buenos Airesben a 43. Copa America döntőjében Uruguay 3-0-ra legyőzte Paraguayt, így története során tizenötödik alkalommal elhódította a szubkontinens legjobbjának járó címet. A…..
Mourinho megengedhette magának, hogy csak két játékost küldjön pályára a kupadöntő kezdő 11-éből a Valencia elleni bajnokin, így is végtelenül simán megaláztuk őket. Míg Guardiola arról beszél, hogy milyen rossz pszichés állapotban van a csapata, nálunk a hangulattal semmi…..
Ha már simán megszereztük a kupát a verhetetlennek hitt Barcelona elől, kipróbáltuk, hogy mit is bír. Negyed ötkor a Cibeles felé menet Sergio Ramos tesztelte le, hogy egy busz kárt tud-e tenni benne.        Itt még egészben a kupa, Ramos kezében. Inkább…..
A labdarúgás szerelmesei megannyi játékot űzhetnek számítógépen és különböző konzolokon, de sajnos azt vettem észre, hogy az EA Sports FIFA sorozata mindent visz, és csak a hozzá hasonló programok után kullognak a sokkal izgalmasabb, szellemi kihívást jelentő focimenedzser…..
IDDQD Szerdai retro: Civilization 2010.08.25 09:00:00
Sid Meierről már volt szó a retrorovatban a Pirates! okán – és valószínűleg emlegetjük még majd néhányszor a mestert –, de mesterművéről, a Civilizationről nem esett még szó (pedig jó régen megszavaztátok). Persze kicsit önkényes mesterműnek kikiáltani egyetlen…..
Azt mondják, hogy a mai világban már nincs szükség romantikára. Persze nem kell elrabolni a szerelmedet, vagy szerenádot adni neki a 8. kerület közepén. A kedves gesztusokra viszont minden nő vágyik, és értékeli, ha egy kicsit megfűszerezed a kapcsolatot. Nem kell, hogy egy kapcsolat…..
Datingblog 2010.07.29 15:32:00
Ha újra 20 éves lehetnék – tanácsok érettebb nőktől                         1. Ha nem vagy biztos benne, hogy egy férfi szeret téged, az rossz jel. Zavar csak a romantikus filmekben menő, de a bizonytalanság rossz a…..
Datingblog 2010.07.26 17:04:00
Az első randi 12 alapszabálya férfiaknak                        1. Az első randi legyen könnyed, vicces és romantikus. Randiról csak akkor beszélhetünk, amikor mindkét fél ténylegesen eldöntötte, hogy szeretnének egy estét…..
Datingblog 2010.07.22 10:15:00
Hét dolog, amiről tudnod kellene, de a pasid nem fogja neked elárulni.   Az a típus vagy, aki soha nem főzne a pasijára? Ha eszedbe jut valami hajnal kettőkor, akkor fel is kelted őt, hogy beszélgessetek? Úgy mész aludni, mint egy eszkimó télen? Vigyázz, ha nem változtatsz a…..