Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Volunteer

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1968-at írunk, a világ lángokban áll, az emberiség minden fronton harcban. A kultúra, a politika, a társadalmi rend a felbujtó ok, melyek mögé látva rögtön feltűnik a generációk közötti probléma. Talán új kor hajnala virradt ebben az évben, talán csak egy nagy adag…..
Volunteer 2009.07.08 21:58:55
Subba Populär 2009.04.08 11:27:00
A kérdést fel kellene tennünk, de nem látjuk értelmét. Na azért adjuk meg a tiszeteletet, és a sikerélményt: Emlékeztek még a Populär-ra? Mi is csak hiúságból, ha nem ismernénk, nem lehetnénk tovább büszkék magunkra. Ebből a formációból nőtte ki magát a mai Neo.…..
28 éves lettem én, meglepetés e bejegyzés, csecs-e.... Nem most lettem az, de minden nap az vagyok. Érzem. De nem testben, a 120 kilós test ugyanúgy funkcionál, mint eddig. Mivel vallom Churchil mondását, hogy "Mi a hosszú élet titka". NO SPORT. Azért egyenlőre hátfájás…..
A mai napon véget ér egy korszak az Index életében. Nyilván mindenkinek megvan a maga elvárása az egyik legnépszerűbb magyar hírszájttal kapcsolatban. Ahány ember netezik Magyarországon, annyiféle új Indexet lehetne csinálni. Nehéz megmondani, hogy egy, a legszélesebb…..
Volunteer 2007.07.25 16:10:29
Én is a Safari-s bugra hívnám fel a figyelmet. A jobb szélső oszlop rá van csúszva a bal szélső oszlopra. eléggé ronda látvány. pl. Camino alatt tökéletes. itt egy példa:
volunteer.hu/pic/indexbug.jpeg

És ez érvényes mindegyik rovat összefoglalóra, kivéve a Tech-et. ott vmi miatt jó.

Amúgy grat az új design miatt, sztem jó, pedig én is 10-11 éve index.hu előfizető vagyok. Meg lehet szokni majd ezt is. :)