Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Foxhunter

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keményen megdolgoztam a nyugdíjamért. Annyi sok járulékot vontak le, hogy össze se tudom számolni. Valójában több járna, ebből nem lehet megélni. Elegem van belőle, hogy mindenkit az én adómból tartanak el, a munkanélkülieket, a nyugdíjasokat, a közalkalmazottakat. Annyit…..
Foxhunter 2013.07.29 10:10:27
AnyaMama A babakocsik Porschéja 2013.05.05 07:01:00
Először is boldog és szép Anyák napját anyukáknak, nagymamáknak! Kellemes együtt töltött időt a gyerekekkel, családdal, sok puszit és saját készítésű, megható meglepetéseket kívánok mindenkinek! Jöjjön egy kis lazítás így hétvégén a keményebb témák után. Ha szép…..
Foxhunter 2013.05.06 22:10:02
@MLaca:
Ez hulyeseg, nagyon jol iranyithato a Bugaboo. A legdurvabb terepen is elmegy, egy muzdulattal atforditod a tolokart es kesz, a nagy kerekek kerulnek elore es barhol lehet vele nyomulni. Fel kezzel siman lehet iranyitani, a legkisebb helyen is megfordul. Ennek ellenere nem vennek ujra, vannak hatranyai is.
Minden országnak megvannak azok a kult ételei, melyek előtt a nem-bennfentesek értetlenül állnak. Itt van például mindenki kedvence, a túró rudi. Amióta az eszed tudod, imádod, ugye? Ebből aztán következik, hogy biztos mindenki más is? Hát nem! A túró-csokoládé kombináció…..
Nyulambulamok Az úgy volt, hogy egy szép téli napon Dorka megmutatta nekem a kiszúróforma gyűjteményét (nem rosszra gondolni!), és benne ezeket a nyulakat. Aki ismer, pontosan tudja, hogy nem vagyok se romantikus, se édibédi, de nyúlék annyira helyesek voltak, hogy bár nem terveztem…..
„Ne a mi májunkat egyétek, inkább ezt” kiált fel Gyenyisz, a nagydarab orosz aktivista, és egy jókora fóliába csomagolt nyers sertésmájat pakol ki az asztalra. Hirtelen megáll a levegő a washingtoni nemzetközi AIDS konferencia fogadásán, ahol éppen előkelő orvosok és…..
Foxhunter 2012.09.19 18:07:40
@dr. pretender:
Nem ertem, pontosan mit ertesz az alatt, hogy marketingkoltsegkent elszamolva? Ki fele? A poszt iroja a gyogyszerek forgalombahozatala elotti idoszakrol irt marhasagokat, akkor hogy jon ide a fazis IV?
Nem baj, hogy valaki megprobalja felhivni a figyelmet a gyogyszeripar visszasagaira, csak ha nem veszi a faradsagot, hogy tenyeken alapulo, objektiv anyagot hozzon ossze es ehelyett telirakja ilyen mondaszeru hulyesegekkel, akkor kar volt vele faradnia.
Norbert az androidos (iphone-os, windozfonos) MasterCard Mobile alkalmazás létezésének értelmét kérdőjelezi meg, ha tényleg nem lehet azonnal fizetni vele. Bár a T-Mobile-nál először nem tudtak az általuk is hirdetett szolgáltatásról, kiderült, hogy az szerintük igazából banki…..
Az alább leírt eset nem velem esett meg, csak szemtanúja voltam. 10 éve született a kislányom, sajnos annyira súlyosan besárgult, hogy a szülészetről nem engedtek haza bennünket, hanem a gyermek-klinika csecsemőosztályára került a babám. Itt voltak a súlyos beteg, koraszülött…..
Foxhunter 2011.01.19 13:10:08
@harpagon:
De tényleg az nem jutott eszedbe, hogy nem rosszindulatból adtak bármit is a babának hanem azért mert segíteni akartak? Na ezért írtam a károgást. Nem kell mindig azt gondolni az orvosról, hogy szemét és csak a saját kényelme miatt akarta nyugtatózni a gyereket.

Egyébként én nem várnám el az orvostól hogy a záró összes részletét rutinszerűen magyarázza el a hazabocsájtáskor. El kell olvasni és kérdezni ami nem világos. Ha te lusta voltál a várakozás után elolvasni és kérdezni akkor szerintem ez nem az orvos hibája. Megtehetted volna a 6 hetes kontrollnál is, nem?
Foxhunter 2011.01.19 15:38:37
@harpagon:
Ha egy helyen van a csecsemőosztály és a nőgyógyászat, akkor a 6 hetes kontrollnál fel lehet fáradni a csecsemősökhöz kérdezni. Ha nem, akkor telefonon is lehet kérdezni.

De most komolyan ezt magyarázzam, hogy ha bármi kétséged van a gyereked kezelésével kapcsolatban akkor a fórumokon való puffogás helyett keresd meg az orvost?
Foxhunter 2011.01.19 17:40:26
@harpagon:
Persze, majd az orvosok az összes gyerek összes kezelése előtt átmennek az anyukához a másik osztályra megbeszélni, hogy mit és milyen dózisban adnak. Pláne ha anyuka időközben hazament és a csemetét bent kell tartani, akkor majd telefonálgatnak. Istenem, a hülyeségnek nincs határa. Ahelyett hogy elgondolkoznál rajta hogy ne okoskodj olyan témában amihez nem értesz és ne másra hárítsd a felelősséget ha te lusta vagy valamit megtenni.
Praxis Két felesleges műtét 2010.12.10 06:00:00
Engem 20 évesen támadott meg egy azóta is ismeretlen eredetű ízületi gyulladás, mely akkor a térdemben kezdődött, azóta már több más ízületemet is érintette. Ahogy a fájdalmaim fokozódtak, természetesen orvoshoz fordultam. A remek Nyíri úti kórházban elsőként megvizsgáló…..
Foxhunter 2010.12.10 13:48:37
@Anti Anyag: Szerintem te olvasd el mégegyszer a kérdéses mondatot. Azt mondták neki, hogy van egy gyulladt foga, de a többit a posztíró tette hozzá. Jézusom, hogy tudna egy fog gyógyszert elnyelni??? Igenis, rettenetes hülyeség, hogy egy egyébként jogosan felháborodott beteg történetéből a legnagyobb marhaságot ragadja ki a szerkesztő és azzal 'reklámozza'. (Legalább valaki megbeszélhette volna a szerzővel, hogy fogalmazza át ezt a mondatot.) Így lehet egy jó posztot elvinni a gagyi irányába.
Sok gyógyszercég pénzel orvosokat például előadásokért, amik elvileg nem befolyásolhatják azt, az orvos később melyik gyógyszert írja fel egy bizonyos indikációban, de hát elvileg mégis megtörténhet. A lényeg az, hogy jobb erről tudni. Az USA-ban most hoztak nyilvánosságra…..