Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heroa

9 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába Közép-Európa és nem Mongólia külső, hiába van Google Maps és rengeteg más online térképszolgáltató, Ausztráliából Magyarország és környéke általában csak egy kis színes riport a hírblokk végén. Jó, hát ott van valahol Prága, ahová a merengő tinédzserek…..
heroa 2010.10.11 22:05:27
A sors úgy hozta, hogy a mai is magyar zászlós nap lett, íme Dixi tejfölje. Dixi lejjebb dühöng pedig örülhetne, hogy nem külföldieknek mutogatjuk az ilyesmit, és azt is beláthatná, hogy idegentől rosszabbul esik a szőrös tejföl."Hazai termelőktől hazai fogyasztóknak! Így…..
Szekértábor jól megszívta, hogy hitt a masinisztának. Esztergomba ment vonattal, a vihar elmosta a töltést Üröm és Solymár között, a vezető bemondta, hogy szálljanak le, mert jön a pótlóbusz, majd hopp, továbbment, magával víve azokat, akik nem olyan hülyék, hogy hallgassanak…..
Tegnap az országgyűlés megszavazta a médiaalkotmánynak azt a részét, amivel a kormány vigyázzba állíthatja az egész magyar közmédiát, sőt akár arra is rákényszerítheti, hogy a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot énekelje Ákos Tanulékony szörnyeteg című számának…..
A néző, a fogyasztó szempontjából majdnem mindegy, hogy szervezetileg, vagy épp pénzügyileg, netán vezetőileg önálló-e egy televízió vagy sem. A leköszönt Cselényi elnök - aki még a későbbiekben lehetséges, hogy magyarázkodni kényszerül a csatorna körüli ügyletek miatt -…..
Ma összezárt a Jobbik-frakció a Gárda mellett, és saját képviselőtársuk ellen. Így foglalható össze az az eset, amelyet a 6-os számú posztban már megírtam, mi szerint Pősze Lajos alelnök summázva úgy véli nem a Gárda és a Budaházy a követendő irányvonal a Jobbik…..
Több alkalommal próbálták már azonosítani a Kuruc.info portált a Jobbikkal, és annak politikájával. Az erősen antiszemita hangnemű oldallal kapcsolatban azonban továbbra is kérdés a kérdés, hogy ki is áll a mögötte valójában? Ha és amennyiben tényleg a Jobbikhoz…..
Miközben az egyik oldalon nemzeti húrokat is megpróbál módjával pengetni - bár nem túl hitelesen - az MSZP, addig a nagyszámú nagyvárosi, de leginkább fővárosi liberális beállítottságú tömegekhez is fordul a "szexi MSZP" szlogent kitalálva magának. Éppen…..
Két egyre inkább árnyalódó irányvonal rajzolódik ki a Jobbikon belül: az egyik felének kellenek Budaházyék, a másiknak - a mérsékelt szárnynak - már kevésbé."Fideszesedés"-sel vádolta meg mai írásában a Jobbikot a radikális Kuruc.info portál. Nem nézik jó szemmel…..
Ha vásárolni indulunk, és leveszünk valamit a polcról egy hipermarketben legtöbbünk bizton nem kezdi el olvasgatni hosszan az apróbetűket, hogy még is ki gyártotta, vagy hol készült az adott termék.Ennek - a származási hely - kiderítésének egyik legegyszerübb módja ha…..
Szép csendben megtartotta legújabb tisztújítását - kitudja miért éppen most - az MSZP. A "miért éppen most?" kérdés azért lehet aktuális, mert már csak néhány hónap választ el minket az önkormányzati választásoktól, ahol várhatóan története legsúlyosbb…..
Az elmúlt évek egyik sikeres politikai fogása volt a suttogó propaganda eszközeinek használata. A sugalmazott, úgymond nép száján élő információk jelentős hatalmat biztosíthattak a fejekben az elmúlt időszakban. Most, tapasztalhatjuk, hogy nincs ez másképpen az új…..
Több jel is arra utal, hogy nemzeti fordulat készülődik - hogy sikeres lesz-e az már más lapra tartozik - az MSZP-ben. Kérdés: ennek örüljünk-e és valóban értékeljük pozitívan, vagy pedig egy hánykolódó és végső tusáját vívó poszt-kommunista utódpárt végnapjai-e…..