Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hir16

84 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március 15.-én a nagy havazás ellenére az MSZP XVI. kerületi szervezete elhelyezte a megemlékezés koszorúját a Pilóta utca, Prodám utca sarkán található emlékműnél. A koszorút elhelyezték: Dr. Bárándy Gergely - országgyűlési képviselőImre Tamás - Országos Választmány…..
Kitelepülést szervezünk az Újszász utcai Lidlnél (2013.03.02) ..
Budapest – XVI. kerületi MSZP Szervezete és Nőtagozat tagjai részére Kedves Barátaink! Az MSZP B-A-Z Megyei Területi Szövetsége Szerencsi Helyi Szervezete és Nőtagozata nevében, ezúton szeretnénk megköszöni, az önzetlen ruhaadományotokat. A ruhákat december elején osztottuk…..
Örüljön mindenki, hogy van igazság még Magyarországon!!!! :D:D:D:D:D:D Kaszás Zoltán percekkel ezelőtt a következő nagy hírt tett közzé a Facebook oldalán: ----------------------------   Kedves ismerőseim!A jézuska küldött nekem ma egy ajándékot,melyet most megosztok…..
A polgármester válasza levélre küldött válasz levelünk:   Tisztelt Polgármester úr!   Köszönjük a sorait. Érteni véljük, hogy a megkeresésünkre a válaszait nem hozza nyilvánosságra. S bár tisztelettel fogadjuk a jó szándékát, meg kell jegyeznünk, hogy a dilemmáikkal,…..
Kolozs András az MSZP 16. kerületi szervezetének elnöke eljuttatta a Nyugalom, fejlődés, biztonság címre keresztelt levelet... azokra a kérdésekre válaszolt Kovács Péter. Kedves András!Köszönöm, hogy megkerestél leveleddel. Köszönöm, hogy az MSZP (névtelen) tagjai és…..
Tisztelt Polgármester úr!   Kerületi - sokak által Narancs Híradónak becézett - újságunk novemberi számában részletesen értékelte az elmúlt két évet, s a terveit.   Precízen taglalta - többek között - az útépítések gyarapodását, az oktatási intézményekről való…..
Demonstráció a Centenáriumi Általános Iskoláért! A közelmúlt szégyenteljes döntései (Kaszás Zoltán megszégyenítő eltávolítása, az új igazgató botrányos kinevezése) ellen demonstráció lesz november 5.-én hétfőn 17:00-kor a XVI. Kerületi önkormányzat épülete előtt.…..
Az emlékezés virágait Dr. Bárándy Gergely országgyűlési képviselő és Kolozs András, XVI. kerületi MSZP elnök és önkormányzati képviselő feleségeik kíséretében helyezték el az 1956-os emlékműnél az Erzsébet-ligetben. ..
A Jövő elkezdődött...   Vitézi Bállal avatták a sashalmi piac közösségi termét. A rendezvény fővédnöke Kovács Péter polgármester, kitüntetést adott át a vitézek vitézének. Mintegy félmillió forintot kalapoztak össze, egy Horthy lovasszoborra. Horthy kultuszt…..
Fehér Ferenc levele Hargitai Úrhoz a centenáriumi lakótelepen történtekről  Otthonunkkal szemben, az Olga utca ** előtti téren,  4 sudár hársfa állt.Tavasszal  virágba borultak, és hetekig ontották balzsamos illatukat. Tavaly ilyenkor, lánc fűrésszel felszerelt, hivatalosnak…..
Kerlületünk MSZP tagja, Fehér Ferenc levelet írt (ismét) az éhség menettel kapcsolatban. Itt olvasható a levél. (reméljük érdemleges válasz is várható) Tisztelt Hargitai Úr! Mivel a borsod-megyei munkanélküliek menete érintette kerületünket, és ezáltal az itt élő…..
A XVI. Kerületi Önkormányzatban a mai képviselőtestületi ülés egyik fő napirendje volt a 2010. évi zárszámadási rendelet tárgyalása.A Fidesz részéről a polgármesteren és helyettesein kívül ismét senki nem érezte fontosnak, hogy megszólaljon a testületi vitában, pedig a…..
Most már tényleg kijár egy vállveregetés a Országos Magyar Vadászati Védegyletnek, a kormányváltást követően tényleg nagyot húztak. Felkérték Semjén Zsoltot elnöknek. Így nem kell holmi lóti-futi lobbistákat fizetni, hiszen maga az Elnök úr / Miniszterelnök-helyettes úr…..
Csaknem kimaradtak a paralimpikonok egy rendeletből, melyet a XVI. kerület ifjú tehetségeinek támogatása céljából alkotott meg tegnap az önkormányzat. Alább olvashatják részletes beszámolónkat a 2011. március 23-i testületi ülésről. Az ülés elején a rendőrkapitány…..
Megkaptuk az egyértelmű kimutatást, a XVI. kerületi adófizetőknek 1 millió 252 forintjába került az időközi választás, melyet Kovács Balázs korábbi fideszes képviselő (a XVI. kerületi Fidesz elnöke) lemondása miatt kellett kiírni. Kovács Balázs lemondására azért…..
163 évvel ezelőtti hőseink nagyszerűségére emlékeztünk ma, 2011. március 15-én. Új értelmet kaptak az akkori célkitűzések, Magyarország a XXI. században a szemünk előtt válik nap mint nap ismét a hatalmi önkény prédájává. Ezúttal azonban nem idegen hatalmak, hanem egy…..
Lezajlott a 2011-es önkormányzati költségvetés vitája és végszavazása, az ellenzék képviselői egytől-egyig szó szerint szétcincálták a javaslatot, miközben a kormányzó Fidesz és KDNP frakcióban ülő képviselők többsége – szokásához híven – hallgatott, mint a…..
Együtt adott be a XVI. kerületi önkormányzat képviselőtestületének mai ülésén szereplő 2011. évi költségvetéshez módosító javaslatot az MSZP kerületi frakciója, Abonyi János és Kolozs András az LMP-s Szabó Barbarával.A két ellenzéki frakciót az kovácsolta…..
Ha minden igaz, és a T. Ház elfogadja Kovács Péter kormánypárti képviselő és sashalmi polgármester javaslatát, akkor hamarosan minden egyes parlamenti ülés a Himnusz eléneklésével kezdődik majd. A képviselőnek szent meggyőződése, hogy a Himnusz közös előadása erőt és…..
Nemes Miklós vagyok. 67 éves, párton kívüli, nyugdíjas vegyészmérnök. Ajánlószelvény gyűjtés közben nagyon sok házba, lakótelepi lakásba csöngettem be. A legtöbb helyen megkaptam a kopogtató cédulákat. A választókkal beszélgetve sok elgondolkodtató mondatot hallottam,…..
Most & itt 2011-02-13, Tizenharmadik évfolyam, tizenötödik (Ötszáznegyvenharmadik) csapásIsten áldd meg Kovács Pétert!Nem értek egyet azokkal, akik szerint Kovács Péter csupán túlbuzgóságból, vagy éppen korszerűtlen, a múltba révedő magyarkodásból javasolta, hogy az…..