Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hüséges

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy éve hallgatjuk a mantrát a Fidesztől a családvédelemről, és a gyermekvállalási kedv ösztönzéséről. Mert fogy a magyar, nem születik elég gyerek, és amúgy is, a család mindenek előtt. A család annyira fontos, hogy belebeszélnének a hétvégéik alakulásába, és akár…..
hüséges 2011.07.23 19:26:13
@Pendemonda: ...hű,de zavaros, amit írtál ! Ki mit nem ismer és mi van ?!?
 Közérzeti anyagunk következik. Az MSZP miskolci tüntetése egy demokratikus ország, demokratikus megmozdulása volt. Az ellenzék Magyarország kormányának távozását követelte, mert szerintük minden eredendő rossznak Orbán Viktor az oka. Nincs ebben semmi különös, mit is…..
hüséges 2011.06.23 21:02:36
@Loyal - www.loyalmunkaruha.hu: ...és a szüleid jól vannak ?
Furcsa egy hely lehet a közszolgálati tévé, a Szerencseszombat című műsorban például lehet simán lófaszozni (Kovács Áron), nem rúgják ki az embert érte, de ha valaki "képtelen összetartani az adásmenetet", a porba hullik a feje hamar. Így járt Görög Zita, a műsor…..
Újra-újra előkerül az alábbi téma, igaz, a szokásásnál kedélyesebben megírva, igazából csak az kérdés, Budapesten lehetne-e birtokvédelmi eljárást kérni a BKV ellen a hajnalonta sikító troli miatt?Nagy sóhaj nekem e témában írni. Hogy miért? Mert az isten háta…..
Álné Vendel kiváló stílusú és tartalmú levelének első fele adta a múlt heti posztot, a Hülye kutyás, botfülű szaxofonos és a Bunkó család 1. részét. Miután hülye kutyás hölgyet és a botfülű szaxofonos urat az első részben kivesézte a posztoló, íme a második rész:…..
hüséges 2011.06.11 19:47:07
@Tony Almeida: Teljesen egyetértek !!
Orbán Viktor szerint az emberek "meg vannak győzve" arról, hogy le kell mondaniuk egy havi fizetésükről, illetve nyugdíjukról az egyensúly érdekében. Íme: Orbán Viktor: What we doing in Hungary and what we try to convince the people, please be involved and support that,…..
 Gyurcsány Ferenc nem nyugszik, annak ellenére, hogy anyahonban és azon kívül is sokan kívánják azt, ha pihenne egy kicsit, és e pihenés után arra a következtetésre jutna, hogy jó lenne neki és nekünk is, ha távol tartaná magát az elkövetkező tíz évben (vagy inkább…..
Gyönyörű dolgokat tud produkálni az elcseszett magyar igazságszolgáltatás! Amikor 2009 októberében Schiffer András feljelentette Gyurcsány Ferencet, a legtöbben a tarkójukat vakargatták: Ki a szar ez a Schiffer meg az elempé vagy mi...? Igen, annak a feljelentésnek akkor nagyjából…..
hüséges 2011.05.01 19:14:20
@Várúr: Most a sok megszorítás miatt nem akarna egy kicsit piszkolódni ?!?
Pl.: kirúgás csak "úgy", veszélytetett terhes anyák fele táppénzen - O.V. "családbarát" kormánya,csökkentett táppénz mindenkinek,aki már "ezer" éve fizeti a TB-t? ...és még lehetne sorolni !!!
..ha ezt az MSZP csinálta volna, már lázadás lenne, most mindenki hallgat és lapít.
Az államadósságota Fidesz kezdte a lakáshitelezéssel,50 milláig 4 % hitel -a kamatkülönbözetet az adózó fizette, majd még adóvisszatérítés, ez nem emelte az államháztartási hiányt ? Zemberek, gyenge a memória !!!
Tarlós Döbrögi István, Budapest Székesfőváros méltóságos főpolgármestere és kreatív csapata újfent bizonyította, hogy városjobbító ténykedésének homlokterében kizárólag a legfontosabb dolgok állanak. A frissiben beiktatott várospolitikus első intézkedései között…..
w Szent szar 2011.04.26 06:50:00
Ha volna Orbán Viktor környezetében csak egyetlen mélyen vallásos ember, már szájon kapta volna. A szentségnek nem az a legfőbb ellensége, aki nem hisz benne, hanem aki a krumplilevesét melegíti rajta. Krisztus feltámadt! Ugyanott Wartburg eladó.   Én például legfeljebb…..
hüséges 2011.04.26 20:35:16
@Kalmár: Sajnos, teljesen egyet kell értenem Veled !!!
Mindig örömteli látni, ha egy tévében sűrűn előforduló arc rácsodálkozik valamire, mint a szörpgyáros Zsanett annak idején a Big Brother kameráira, jé, engem egész nap kukkolnak? Most éppen Damu Roland barátnőjének története hozta elő a naiv kisfiút Hajdú Péterből, aki az…..
Varánusz Zsebszöveg 2011.04.17 06:07:00
A tegnapi tüntetések után kíváncsian vártam, mit fog reagálni derék kormányunk a történtekre. Két helyszínen 20 ezer ember az utcán, a rendvédelmisek 15 napos ultimátumára Gyurcsány ráemelt egy pünkösdi királyságot, ezért beszélni éppen lett volna miről. Kormányunk…..
hüséges 2011.04.17 19:11:55
@high up: Mekkora hülyeségeket írkálsz, ejnye ! Hol van már a "komcsizás", okoska !?!
Ez már lejárt lemez,tálálj ki valami mást !!!
hüséges 2011.04.17 19:18:26
@karloszky: Számtanból hányas vagy ?!?
Nem az összes választópolgár, hanem CSAK 2.7 míllió ember szavazott O.V.-ra a 8 míllió helyett !
....na de Ők is szívnak erősen !
hüséges 2011.04.17 19:31:56
@karloszky: ...de nincs termelőszektor !!!
Minden hiába,a kapott támogatás vagy a nem
kirótt különadó még munkát nem ad, mert nincs piac !
A nyugat-európai emberekben – és különösen a tengerentúlon – olykor meglehetős értetlenséget vált ki a kézcsók. A magyar, és általában a kelet-európai kultúrákban mélyen gyökerező hagyomány egykoron a magasabb méltóság iránti behódolás jeléül szolgált. A kézcsók…..
hüséges 2011.04.14 19:01:03
@majomkutya: Talán arra, hogy egy miniszterelnök "ne lepődjön" meg annyira és finoman és udvariasan utasítsa vissza a kézcsókot. Van erre mód, ha valaki kultúrember! Amúgy én úgy látom, nagyon is jólesik neki a "kedveskedés" !!!
Szégenyteljesnek és gyomorforgatónak tartom,amiért nem állt ellen !!!
hüséges 2011.04.14 19:06:39
@Austin.: Neked van Édesanyád ?!?
hüséges 2011.04.14 19:08:08
@troll ellenpólus: Nem lesz, mert szerintem büdös !!!
Szeretem, ha a Nemzet Trollja beszédet mond. Szórakoztat, mert minden szaván érezni mennyire komolyan veszi a hűségesküt. Na nem azt, amit nekünk tett hangosan, hanem amit Orbán Viktornak a választások előtt a felcsúti pajta mélyén, a bennfentes sarokban sutyorogva.Tegnapi…..
hüséges 2011.04.12 21:09:19
Kell néhány hét "Együtt-lét" éjjel nappal. - ez akár a Kossuth tériek jelmondata is lehetett volna őszödi beszéd idején, letehették volna vele az azóta népszokássá nemesült tüntetések alapkövét. Visszaköszön a múlt, felidéződnek emlékek, és bizony felröhög…..
hüséges 2011.04.02 19:49:48
@igényes: Pali bá úgy kapott diplomát, hogy megkérdezték: "egy asszót sem vívó kiskomám, hány lába van a lónak ??? Három !!! Átment!!"
Igy lehetett a nyelv-vizsgával is !!!
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..
hüséges 2011.03.24 21:17:42
@Mózsi bá: Kedves blogoló ! Mária néni egy köztörvényes bűnöző volt, gyilkos, akit emiatt és nem az 56-os forradalom miatt itéltek el. Az csak hab a tortán, hogy a kiszabadított többi bünözővel együtt " meglovagolta" a lehetőségeket. Szégyellheti magát Mária "néni",aki képes ilyen mocsok módon viselkedni az ország házában
és egy beteg ember halálát kivánni.
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
hüséges 2011.03.23 21:13:17
@baloo112: Teljesen egyetértek, ez volt eddig a legjobb válasz !
Rájöttem! Gyurcsány Ferenc 2011.03.15 11:21:00
Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor két jó kiállású politikus. Régóta méregetik egymást, régóta vitatkoznak, és valljuk be, sokszor nehéz eldönteni, melyiküknek is lehet valójában igaza. De míg Gyurcsány Ferencet még miniszterelnök korában is gyakran kaphattuk füllentésen,…..
hüséges 2011.03.15 20:20:50
@dukeekud: ostobaságokat írsz és a helyesírásod sem megfelelő. Nagyon gyenge a memóriája a magyar népnek. Gyurcsány már akkor is gazdag volt, amikor miniszterelnök lett. A nyolc év alatt emelkedett az életszinvonal és ezért vettek fel az emberek hihetetlen mennyiségű hitelt, és nem fogott rájuk senki sem puskát emiatt. A baj az, hogy volt egy ember, aki megmondta az igazat és ezért a "fejét vették" !!! Elfelejtődik a sok beruházás - utak, hidak,müv.palota stb.- sajnos.
92 és 2002 között csak állóvíz volt és diktatúra, mint most.
hüséges 2011.03.15 20:24:01
@Zene 56: Ostobaság és demegógia !!!
hüséges 2011.03.16 18:57:19
@ursus artos: Biztosan elértetted, mert 98 és 2002 között a Fidesz alatt nem épült semmi, csak állóvíz volt, mint most is lesz, meg megszorítás minden területen,pl.táppénz csökkentés 50%-ra,a hazugság a nőknek a 40 év munkaviszony utáni nyugdíj, mert csak akkor mehet 40 év után nyugdíjba, ha a korhatárt is eléri. Ugyanazt folytatják,amit az előző kormány tett volna, csak szép szavakkal átnevezik szerkezeti átalakításnak.
Az állam adósság felhalmozása a Fidesz alatt indult el az u.n.lakástámogatás megindításával. Ki az a csacsi, aki nem vett fel ilyen esetben kölcsönt lakásvételre úgy, hogy még adóvisszatérítést is kapott,a kamattámogatás különbözetét pedig költségvetésnek ill.az adózóknak kellett megfizetni, igy mindenkinek, akinek levonható jövedelme volt.Nem vitatható el,sajnos, hogy az MSZP emberei közül is visszaéltek helyzetükkel, de lebontani és bebetonozni nem akarták magukat, mint a Fidesz.
Lásd Vasárnapi hirek-tételes bontásban a bebetonozás lényege. Az a helyzet, hogy minden hatalom kitermeli a saját elitjét,akik úgy érzik, nekik mindent szabad.
Az alábbi, a posztoló által viszonylag pontosan körülírt eset is szomorú példája annak, hogy egyesek egy rokonságon belül néhányan miként rendezkedhetnek be hosszabb távon a hozzátartozóik kifosztására.Tisztelt Zugügyvéd,Véső elkeseredettségemben fordulok Önökhöz!…..
hüséges 2011.02.20 18:42:41
@Iustizmord: Kérdésem lenne. T.Iustizmord ! Mit értesz az alatt, hogy: "most is természetben osztott a használat, tehát jogilag gond egy szál sem".
Várom válaszodat köszönettel, Hűséges