Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomifinn

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy helyzet. Veszprém után vagyunk, Tapolca előtt Az a kérdés, hogy mi a fontosabb: a kormányzás vagy a választás? A kormányzás arról szól, hogy struktúrákat kell menedzselni, a választás meg arról, hogy győzni kell. Most három évig a kormányzásé az elsőbbség. Ezt…..
Van itt egy hivatalos közlemény: „André Goodfriend, a képviseletvezető helyettese családi okok miatt távozik a posztjáról, Magyarországról, és visszatér az Egyesült Államokba.” Röviden: Goodfriend elment és Orbán győzött. Egész pontosan a távozás arról szól, hogy az…..
Tomifinn 2015.02.18 00:52:30
@Dr. Tim Pedersen Dr. (egy L-lel):

"Ez a jóbarát olyan eleganciával alázott titeket egyfolytában, amit ti sohasem fogtok megérteni. "
Akkor az hogy lehet, hogy Orbán stabilan a helyén, Goodfriend parkolópályán? :) Ezt a sikert valóban nehéz megérteni... :-)
Megint jöttök, fenekedtek. Újabb és újabb kötelezettségszegési eljárással fenyegettek. De mi meg fogjuk védeni a világ legfaszagányosabb rezsicsökkentését. Ne kívánjátok magatoknak haragunkat. Brüsszel nem El Paso. (Jeremiás 51:60)..
Tomifinn 2014.02.03 22:21:14
@Lattmann Tamás: szerintem ez nem egy szakmainak szánt személyes blog.
Mire jövő tavasszal elindul a Bubi, belvárosi 120 utcában és 30 főúton lesz majd könnyebb biciklizni. A belváros komplex kerékpárosbarát fejlesztése fedőnéven nagyszabású forgalmi átalakításokba kezd a BKK kilenc belső kerületben. A cég közleménye szerint változás lesz…..
Tomifinn 2013.11.25 15:54:32
@Kimu: De mi a vérereés kékeresért kéne nekem feladnom a kényelmet, csak azért, mert te hobbiból gyilkolod magad az autósok közt a szmogban, a piros lámpát be nem tartva, nekimenve a tükrömnek, és ott is az úton menve, ahol egyébként bicikliút van? Amíg a bringások tömkelege gyökér, én is kényelmes leszek. -akinek nem inge..-
B »»» C   Nem tudom mitévő legyek. Végtére is döntenem kéne már, ki kellene tenni a pontot a gondolat végére. Mert volt valami megtervezetlenség, valami szándékolatlan sodródás abban, ahogy eddig alakultak a dolgaink, én aztán igazán nem gondoltam, hogy ez lesz belőle,…..
Hétvégén tették nyilvánossá a DJ Mag szokásos évi top 100-as listáját, ami a szakma legmegosztóbb rangsorának számít. Na, nem azért, mert az elektronikus tánczene rajongói azon vitatkoznak, hogy milyen kevés különbség van az amúgy nagyon technikás és tehetséges lemezlovasok…..
Tomifinn 2013.10.24 23:47:29
Azon remény hiányában írom most ezt, hogy a kommentet olvasók közül a többség megértené ezt, de mindegy is.

A dolog ott kezdődik, hogy ez a szavazás mára arról szól, hogy melyik DJ mennyi pénzt/erőt tud abba belefektetni, hogy a rajongói rá szavazzanak. Félreértés, ez nem egy minőségi verseny, de még csak nem is népszerűségi. David Guettának sokszor annyi likeja van facebookon mint Hardwellnek, mégis az utóbbi nyert, az ő rajongói érezték inkább azt, hogy nyernie kell a kedvencének.
A pénz részéről annyit, hogy a tavaly még top10 környékén lévő Gareth Emery közölte, hogy rá senki ne szavazzon, mert undorodik arról, hogy a többi DJ a lista első felén pénzért vesz szavazatokat. Cserébe 8000 dollárt adott egy rákellenes alapítványnak. Idén az 51., több, mint 30 helyet zuhant. A rajongói megértették, hogy ez miről szól, és a srác kijelentette, hogy jövőre is ugyanez lesz, rá senki ne szavazzon, inkább adakozni fog, és azzal kampányol, nem a DJ Maggal.
Ennyit a dolog ezen oldaláról.
Ami Elődöt illeti, a múltban biztosan tett számos negatív dolgot. Nem tagadja szerintem ezt senki. De amíg a világon a másik 200akárhány országban hétről-hétre teltházas bulikat csinál, a szcéna egyik ismert előadója az ő párosuk, addig nincs miről beszélni. A listán számos DJ van, aki drogos, kurvázik, tudni olyanról, aki pedofil, velük miért nincsen semmi baj? Ők jobbak bármivel is? Álszent, szar, kicsinyes ez a történet, és persze "könnyebb eladni", hiszen egy híres embert a rossz tettei miatt könnyű 10 év múlva is szidni, mintsem azt mondani, hogy igen, tett egy rossz dolgot, vagy többet, de megmutatta, hogy van ereje továbblépni, és felállni. (tudom, jön a válasz a szokásos dumával, meg az én káanyámat).

Arról nem is beszélve, hogy mondjuk egy Armin van Buurent a cikkíró egy kalap alá vesz Aviciivel? Most ez komoly? Én sem írok regényeket a rockról, mert nem értek hozzá, de könyörgöm, Armin már 1995-ben zenét írt, és bakelitről zenélt, amikor ezen emberek -avicci,hardwell- még a labdát rúgták az ovi udvarán. Komolyan ezt az embert hasonlítgatja a cikkíró? Olyan dolgokról nem is beszélek, hogy Armin új albuma egy olyan számmal indul, amiben 8 percig hegedű szól, gondolom azt a szél fújta össze... Elhiszem, hogy jólesik általánosítani, és azt gondolni, hogy erre bárki képes, de mondjuk érdemes megnézni deadmau5-nak a stúdióját, és mondjuk egy jó hangrendszerre kitolni az ő, és mondjuk avicii zenéjét. Ég és föld a különbség. Deadmau5 amúgy évek óta következetesen nem foglalkozik a témával, és szánalmasnak tartja, akár csak Gareth Emery.

Lényeg a lényeg, a cikkíró nem tudom minek ír olyanról, amihez nem sok köze van, de nincs reményem aziránt, hogy esetleg ezen el is gondolkodjon.
Ezek után, ha valaki felteszi a kérdést, miként vezethet három év kormányzás után is ennyivel a Fidesz, illetve miért van nagy esélye vinni a 2014-es választásokat is, elég lesz rá annyit mondani: Szárszó miatt. Pontosabban: mindazon jelenségek miatt, amik a maguk pompájában…..
Tomifinn 2013.06.25 10:00:48
Öt hét.. Coming soon... 2012.09.18 00:29:52
Májusban az MSZP előjött stratégiai tervezetével a 2014-es választásokig, melyet Baloldaliság. Remény. Erő. címmel illettek. Keveset lehetett róla hallani, a sajtóban is csak egy Népszabadság-cikk született a tanulmányról. Ez nem is meglepő, mert alapvetően belső anyagról van…..
Tomifinn 2012.09.17 08:54:26
Subba Critical Mass 2012.04.23 10:20:27
Tomifinn 2012.04.25 09:40:20
@Az ártatlanság védelme:
Mondjuk a kis buksid eljuthatna odáig, hogy az ártatlanságnak vélelme van, és nem védelme.
Szombat este a pécsi Est Caféban, koncertezés közben ütötték meg a Kolin nevű buzi-popcsapat frontemberét, Linczényi Márkot. A zenekar egyik önsztároló látványeleme, hogy előadás közben felhívnak egy lányt a közönség soraiból a színpadra, akit az énekes az éppen aktuális…..
Tomifinn 2012.04.11 14:51:14
@Levian Fry:
Elég meghallgatnom a szövegeiket, meg egy fesztiválon megnéznem a bulijaikat.
Többet ennél mit tapasztaljak? :)
Szurdi Miklós és barátai átkecmeregtek az első akadályon, hiszen a Casino első része hozta az RTL Klub által kitűzött harminc százalékos közönségarányt, sőt még kicsit túl is szárnyalta az elvárásokat az elért 34 százalékával. Ugyanekkor a Tv2-n a Bajnokok Ligája…..