Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Van Basten

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vége. Iniesta a 116. percben eldöntötte a mérkőzést, világbajnok lett Spanyolország, valljuk be, megérdemelten. Mindenekelőtt gratulálunk a hispánoknak, ahogy a sportszerűség ezt megkívánja. Apropó, sportszerűség. Az Oranje meggyőződésem szerint annak köszönheti ezt a…..
Van Basten 2010.07.13 11:29:06
@Lasombra: ahogy olvasom a commenteket, itt sokan általánosítanak Hollandiával kapcsolatban. Kétségtelen, hogy az egyik beállósuk (Bommel) kifejezetten durva sokszor, de emiatt az örűlt miatt nem kéne ráhúzni az vizes lepedőt az egész válogatottra!!! Rajtuk kívűl a többi játékos semmivel sem volt durvább, sportszerűtlenebb, mint a vb többi csapata. A De Jong féle mellberúgáson és Bommel belemenésén kívűl az összes többi sárga lap a döntőben taktikai fault, vagy egyszerű ütemkésés volt, amiből a spanyolok is termeltek bőven.
Gyerekek! Ez a holland cspat semmivel sem sportszerűtlenebb, alattomosabb, mint a többi!!! A döntő elején volt egy ideges fél óra, mikor sok szabálytalanság volt, de ezért nem kéne eltemetni a holland válogatottat!!! Az vesse rá a hollandokra az első követ, aki egy vb döntőben teljesen higgadt tud maradni! 2 éve az EB-n, gyakorlatilag ugyanez a csapat fair play díjat kapott! Bommelt el kell távolítani a csapatból, és minden újra szép lesz és jó...
Van Basten 2010.07.14 12:22:59
@Lasombra: Egyetértek Veled abban, hogy ez a döntő helyenként durva volt, és nem hozott szép játékot. Nekem csak azzal van bajom, hogy egy ámokfutó (V.Bommel) rányomhatja a bélyegét egy amúgy remek csapat megítélésére...A fél világ a hollandok durva játékáról beszél, mikor semmivel sem szabálytalankodnak többet, mint bárki más, és a szabálytalanságaik 99%-ának semmi köze a szándékos durvasághoz. Azzal a szerencsétlen V.Bommel-el van mindenki elfoglalva, alig esik szó arról, hogy ez a csapat 25 meccse veretlenül, rendkívűl szervezetten, sok gólt lőve, a spanyolokat is hajszál híján megállítva, a világ 2. legjobb csapata lett...
Bekövetkezett. Bár mondjuk engem egyáltalán nem lepett meg, hogy Hollandia világbajnoki döntőt fog játszani, hiszen már a tavalyi vb-sorsoláskor is meg voltam győződve erről, és ezt azóta is rengetegszer hangoztattam, hogy döntős lesz a narancsmezes válogatott. Nagyon kevesen…..