Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BGab

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kamionok előzési tilalmát a legkorlátoltabb, legostobább döntésnek tartom. És ami még rosszabb: ezzel gyakorlatilag az országutak, lakott területek közlekedésbiztonságát rontják. Hogy miért? Kommentelje az azonos című írásunkat és ennek ellenvéleményét!..
BGab 2011.03.16 08:14:13
@gergoh90: Csak érted.
Személygépkocsi, tehergépkocsi.
Semmilyen autóról nem beszélünk....
BGab 2011.03.16 08:27:48
@gergoh90: Én nagyon is értem, mit akarsz mondani. Azt nem érti meg senki, hogy ez az előzni tilos, itthon nem működik normálisan addig, amíg a szgk vezetőknek "erősebb kutya b*szik" hozzáállásuk van.
Ha egy kicsit a másikkal is foglalkozna mindenki, egyből nem lenne vita tárgya az egész. Mivel itt csak "ÉN" vagyok a fontos, mindenki húzza meg magát, mert "NEKEM" oda kell érni. Senki másnak nem, csak "NEKEM". Nem érdekel, hogy 1,5t, vagy 40t rakottan, vagy 16t üresen. Nem érdekel mit szállít, le kell nyomnom mindenkit az útról, mert "nem azé' vettem matricát, hogy ne haladjak".
Magyarországon, nem közösségi közlekedés van, hanem közösségi kib*szás
Ez itt a baj...
Bgab Első 2010.07.08 15:29:00
Na üdv. Annyi ember készít netes naplót, gondoltam én is belevágok egybe. Értelmét nem nagyon látom, de ha már nem tudom megosztani kivel dolgaimat, megosztom mindenkivel. Akit érdekel.Majd jól meglátom mi sül ki belőle.Addig is legyen ez a -1. bejegyzés, a többit majd ha…..