Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SkyKilla

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába, bennragadtam a húsmentességbe, a néhány hónapja, épp a Dining Guide díjátadón megkezdett önkéntes böjtömet azóta is csak elvétve hagytam abba. Csaba persze szerintem komplett idiótának tart, ő továbbra sem mondana le a vérről és a különféle, izmokba töltött…..
SkyKilla 2011.03.10 15:58:40
@wmiki: erre nehéz mit írni. Nagy levegő, tízig számol, tovább görget....
SkyKilla 2011.03.10 16:00:24
@wmiki: úgy látszik a csimpánzok nem olvastak utána. De szerencsére te igen.
SkyKilla 2011.03.10 16:21:53
@mimindannyian: Ha ezt leírjátok párszor, attól még nem lesz igaz! ;) Tiszta mantra.

Egyébként mindenki egye azt amit szeret, de ettől még nem kell hülyeségeket írogatni.
A következőkben megfogalmazom azt, hogy számomra mi a gond a Fidesz új alkotmány-tervezetével, továbbá, hogy mások számára mi lehet kifogásolható. Kik azok, akik kimaradnak a "miséből". Hol, mely embercsoportokat idegenít el magától, és miért. ***…..
Miután az európai újhullám bebocsátást nyert a tengerentúlra, a hollywoodi filmgyár átvette a számára hasznos elemeket. A hetvenes évek filmese így olyan kiváltságos helyzetbe került, ami ma már elképzelhetetlen lenne: nyugodtan kísérletezhetett műfajokkal, stílusokkal,…..
SkyKilla 2010.10.14 15:35:57
@Na mi újság, Wagner úr?:
"Yul Brynner was a skinhead,
But we know its just a lie,
He's just a baldy geezer
From the King and I.
:)
Az MTV őszi műsorstruktúráját nézegetve derült ki, hogy a nyár elejéig csütörtökönként este futott Kassza helyett egy Jelfogó nevű, új közéleti riportmagazin kerül képernyőre szeptember 16-ától az m1-en, Halász Zsuzsa, a KDNP volt szóvivőjének szerkesztésében és…..
SkyKilla 2010.09.02 10:05:13
@tcom: "A lényeg a szavazat, a hatalom."
Éles meglátás. Vajon miért is versenyeznek a pártok egy választáson?
Accept – Blood Of The Nations (Nuclear Blast) 1986-ot írunk. A kisszobámban ülök, a falon ronda, virágos tapéta, a padlószőnyeg sötétkék, valamelyik sarokban ott van rajta az a folt, ahová Fricike nyulunk odavizelt egyszer, és már soha többé nem lehet eltüntetni. Tesla…..
SkyKilla 2010.08.26 10:19:46
@Logan Grimnar: a buszos kazetta hallgatásokra én is emlékszem! Nekem a restless volt az első élményem az Acceptel. Addigra már abszolút oltott voltam. Maiden, Halloween, Running Wild, Exciter, Metallica, Tyrant, stb. Az MTK pályás Maiden koncerten én is kint voltam.A Solaris volt nekem is az elsődleges forrásom a cimbiktől történő másolások mellett illetve Jugóból szereztem be utánnyomott (?) lemezeket. Olcsó volt kint, emlékszem az első szerzeményem a Black Sabbath Paranoid-ja volt.