Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imix

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Októberig összesen 12,4 kilométer bicikliutat és biciklis sávot ad át a főváros, jelentette be sajtótájékoztatóján Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt. vezetője. A fejlesztések nem a belvárosban, hanem az agglomerációban valósulnak meg, hogy a…..
Imix 2011.08.17 10:31:34
@ZBR: A Bajcsy bringaúttal nem csak az odatévedő gyalogosok esete a gond (szerintem sem jellemző ez egyébként, a sok elválasztó keritéselem miatt) Sokkal nagyobb baj, hogy drága, sok hely kell hozzá, amit a gyalogosoktól veszünk el.
A belvárosban éppen a gyalogos és kerékpáros infrastuktúrát kéne fejleszteni (egymástól jól elkülönitve), az autós, főleg parkolók kárára.
Megoldás a parkolóházak, mélygarázsok épitése, felszini parkolás csökkentése, kerékpárutak telepitése
Megtaláltam a két végletet, Budapest legvidámabb és legszomorúbb utcáját. Legalábbis nekem ezt jelenti ez a két hely - különösen így tavasszal, amikor a virágok a legszebbek, a penész meg a legcsúnyább.Elég sokat sétáltam a belvárosban az utóbbi héten - meg gondolom mindenki,…..
 Nem kifogásolok semmIT E Posztban. Sőt! A szülÉSZnek kijár a díj, ahogyan Iminek, Ádámnak és Petinek is.A szösszeNET helyénvaló, és azt hiszem Csabinak és Iminek is jár. Legyen ez most 2 archív fb-bejegyzés, hogy kik a kibertéri tenger újdonságtól habzó hullámain,…..
Imix 2011.01.18 17:04:52
@J.Dóri: Erre itt van egy poén a nyelvemen, de inkább visszanyelem
Kedves Jóravaló Rajongók!Sokan olvastok már (még nem, de majd :D), de a felénk áradó szeretet, s annak írásbéli megáramlása - nem feledve a csít - olyan mérhetetlen boldogsággal tölt el, hogy szeretnék kiosztani - remélem Blogtársammal teljes egyetértésben - 3 megtisztelő…..
Kedves olvasók! Bizony nagy megtiszteltetés ez számunkra, Pilo kartársammal! A blog létrejöttéért nagy hálával tartozunk Csabinak és a címéért Iminek, akit így (sajnos ismeretlenül) innen üdvözlök.   Nem csak nagy megtiszteltetés, de felelősség is ez. Időt és…..
Eldőlt, hogy A Margit híd déli oldalán nem valósítják meg az eredeti terveket, és nem lesz elkülönített kerékpárút.  UPDATE:  A biciklisek a járda mellett, az úttesten is közlekedhetnek. Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén döntés született arról, hogy a…..
Imix 2010.11.24 16:31:01
érdemes elolvasni a BKK közleményét az ügyben
www.budapest.hu/engine.aspx?page=news&artname=20101119-cikk-bkk_kerekparsav
Legjobb rész:
"BKK új műszaki megoldást javasol. Eszerint a híd déli járdáján közös gyalog- és kerékpárút kerül kialakításra"
Forradalmi megoldás! :)