Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SomA

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manzárd Café Tildás szombat 2011.04.02 09:38:00
Mielőtt mindenki kisuhanna a szabadba (de legalább az ablakba, erkélyre) ezen a gyönyörűséges tavaszi napon, nézegessétek meg a kis androgün kedvencemről válogatott fotósorozatot a reggeli kávé mellé. Akinek az első fotó alapján nem esett le, hogy kiről is van szó…..
A Los Angeles-i OHWOW galériában, április 22-ig látogatható Scott Campbell, legenda jellegű tetoválóművész, Noblesse Oblige ("a nemesség kötelez") című kiállítása, melyen a tetoválásokról készült fotók printjei mellett az alkotó más jellegű munkái is…..
SomA 2011.03.25 10:48:16
Arra kérünk titeket, hagyjátok, hogy a fotóművész házaspár, Robert és Shana ParkeHarrison kiszakítson pár pillanatra a hétfői valóságból, és egy egészen érdekes idősíkra, egy elképesztően szürreális világba invitáljon. Pszichedelikus jeleneteket feldolgozó fényképeiken…..
SomA 2011.03.07 21:36:55
Marina Bychkova hat éves korában már eldöntött tényként, biztosan tudta, hogy a babák iránti szerelme egész életén át elkíséri majd. Ha viszont akkoriban az orra alá dugják felnőttkori portfólióját, valószínűleg visítva menekült volna a gardróbszekrénybe és minden…..
A horvát születésű fotós, Stanko Abadzic megtalálja a szépséget az egyszerű pillanatokban. Fekete-fehér, leginkább utcai fotóit erős világos és a sötét kontraszt, hosszú árnyékok jellemzik. a 30-as 40-es évek hangulatát idéző képek mindegyike az elmúlt 10 évben készült.…..
Milyen is az igazán jó design? Nem egyszer tettem már fel ezt a kérdést elsősorban saját magamnak. A válasz annyira nem is bonyolult, mint amilyennek elsőre gondolnánk. Persze lehetne most is mindenféle tudományos okfejtések vagy kutatásokon nyugvó elméletek súlyos órákat felemésztő vitájába…..
Innen is az Atlanti-óceán „lehangolóan rút” panorámájában lehet gyönyörködni, pedig jó néhány ezer mérfölddel odébb vagyunk már tegnapi helyszínünktől Sao Paulótól. Vasárnapi épületmatinénk egy a (Johannesburg) Cape Town feletti sziklák árnyékában rendkívül diszkréten megbújó, a Kantár utca (Bridle…..
SomA 2010.11.21 15:37:23
@Darqo: :D nem akartam bunkó lenni. csak egy észrevétel.
A Red Bull, ahogy már évek óta, úgy ebben az évben is meghirdette a Red Bull Ilumme fotópályázatát, ahová a legjobb extrém sport és akciófotósok jelentkezését várták. A lélegzetelállító helyzetek megörökítésének idei versenyére 112 ország 4.337 kandidálója nem kevesebb, mint 23.000 képpel…..
SomA 2010.11.18 20:54:41
@gitartab.hu: valószínű, hogy olyan szögben csapódott be, hogy nem is csobbant. nem volt mit kiszűrni.
Egy kissé morbid, de egyre többen teszik fel a kérdést, hogy mi történik az online világban, közösségi oldalakon szereplő elhunytak digitális hagyatékával. Különböző megoldások már léteznek, azonban Huang Jianbo, Zhao Ting, Wang Yushan, Ran Xiangfei és Mo Ran designerek egy…..
SomA 2010.11.18 20:46:29
Jessica Harrison, angol képzőművész nem kifejezetten a fátyolos szemű nagymamák ízlését vette alapul, amikor 2010-es kollekcióját reszelgette otthon. Könyvesboltokba, könytáraknak a horror-polcokra ideális, de otthonra is hangulatos kiegészítő egy letépett fejű, báli ruhás…..
SomA 2010.11.09 15:17:25
Na, ki az, aki elsőre kitalálja, hogy mi látható a képen? Természetesen azon kívül, hogy egy szobabelső a galériáról fotózva...Kérem szépen, a lépcsőre tessék elsősorban figyelni, és csak akkor kattintsatok a folytatásra, ha megvan a tipp. Kíváncsi volnék, hogy ki találta ki…..
SomA 2010.10.30 10:33:01
A beágyazott videón Paul Alexander Thornton segít elsajátítani a fejdísszel komplettírozott emberi koponya ábrázolásának technikáját, egy piros és egy fekete BIC toll alkalmazásával. Remek zene, jó honlap, hasznos ismeretek... (Epic fail: nekem a YouTube a végleges szőrtelenítés…..
SomA 2010.08.10 18:12:10
Corey Arnold az egyik legérdekesebb alkotó, portfóliója pedig az egyik legszerethetőbb anyag, ami a DesignPumpán valaha szerepelt. Idejének jelentős részét egy alaszkai halászhajón tölti kemény munkával, míg a halászati szezon zárultával utazással, kiállítások megnyitásával,…..
A hit nem pénzkérdés, a keresztény egyházak tanításai szerint a legcsóróbbakat is a menyország várja, tehát nem kell sokat költeni rá. Ha viszont fontos, hogy a többi, még élő sorstársunk is lássa elhivatottságunkat, az már nem olcsó mulatság. Erre épül Luis Luna…..
SomA 2010.07.11 09:33:06
A közelmúltban alapított Grimm Brothers Brewhouse azaz a Grimm Testvérek Serfőzdéje az eredeti német sörök mellett tette le a voksát, ami elsősorban azért érdekes kísérlet mert a társaság az Egyesült Államokban, a Coloradobeli Lovelandben székel. Az évszázados tradíció helyet…..