Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Swanny

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem újkeletű trükk, amit Mordred ír lenti levelében, jópár éve használják már autótolvajok, nem jelent gondot az ugrókódos rendszer sem, az arra alkalmas eszközzel pár nyitás-zárás után tudni lehet, hogy mi lesz a következő kód, amitől kinyílnak a zárak és ki lehet pakolni…..
Swanny 2010.12.08 12:18:32
@Myta: Laptopot, telót, egyéb értéket eleve nem hagyunk autóban, még 2 percre sem! Én legalábbis mindig kiveszem. Üres cigis doboz miatt is felnyomják az autót....hát még ha csalit is hagysz
Benne vagyunk a biztosítás átkötési szezon véghajrájában, jön az utolsó hét, amikor még válthattok (aki még nem tette meg, kalkulálhat díjakat és átszerződhet itt is), ezért KP becsülettel kicsillagozta a szóban forgó cég nevének a közepét, hogy rá ne jöjjünk,…..
Swanny 2010.11.24 10:23:35
@karlmax: ezt az Uniqás kalkulátor annyi fórumban nyomatják...erre most itt is....mi ez vmi bújtatott reklám???

Amúgy nem értem, miért csak a Netriskkel (esetleg még a biztositas.hu-val) kalkulál mindenki. Én 4 alkusz (előző kettő, plusz pba és CLB) díjait szoktam összehasonlítani, és ha már 3 egyezik, akkor nem lehet nagy tévedés. :D

A postolónak meg: határozottabban kéne fellépni, nem várni a sült galambot....kis perrel fenyegetőzés csodákra képes. :)
Swanny 2010.11.24 11:14:38
@horex: Nem tudom, hogy mi lehet velük! De persze az is jó, ha ennyire "márkahű" vagy, hogy egy alkusz oldalán, meg a választott/áhított :P :)(van ilyen?:D) biztosító honlapján kalkulálsz. De mivel én alkuszon keresztül kötöm, ezért a fent említett négyen szoktam számolgatni, egyből kitűnik a Netrisk hibája...
Swanny 2010.11.24 14:15:14
@Kulics: egyértelmű! Nem is náluk kötöttem!
Néhány praktikus tanács egy alkusztól a kötelező biztosításokkal leggyakrabban előforduló helyzetekre. Például miért érdemes február közepéig befizetni a csekket: Úgy gondoltam talán szerény közönségüket is érdekelheti, a másik oldal... Az alkuszok sötét és…..
Az AEGONdirekt.hu összegyűjtötte azokat az akciókat a kötelező biztosító váltással kapcsolatban, amelyeket az internetes ár-összehasonlító kalkulátorok nem, vagy csak részben jelenítenek meg. Ezek az akciók sok esetben még kedvezőbbé tudják tenni a kötelező biztosítás…..
Az eddigi legintenzívebb kampányidőszakot zárta a kötelező biztosítási piac tavaly év végén, ugyanis több mint másfél millió járműre kötöttek új szerződést, ebből több mint egy millió esetben tényleges biztosítóváltás is történt. - közölte a PSZÁF.Sokan 15 ezer…..