Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiberiáda

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        "Egyszer egy fickó El Pasoban meztelenre vetkőzött, és beleugrott egy kaktusz bozótba. Én is ezt kérdeztem tőle: Miért? És?  Azt felelte: "Pillanatnyilag jó ötletnek látszott". (Steve McQueen a Hét mesterlövészben)      Ez a poszt egy ugrás a kakusz bozótba, pillanatnyilag jó ötletnek…..
A múltkori egyirányú utcába szemből behajtó és a járdát elfoglalva tilosban parkolós poszt után valóságos levéláradatot kaptunk a témában, úgyhogy ma el lesztek kényeztetve sztorikkal és fotókkal, mert a három dobogós helyezettet egyben mutatjuk meg nektek! Kezdjük mondjuk…..
w Találkozás egy fiatalemberrel 2007.09.26 19:00:00
163 millió forinttal támogatja az állam az MTV új animációs sorozatát, a Modern Képmeséket. Mint a WBlog megtudta, a sorozat szövegét Tóta W. Árpád, az Index főmunkatársa írja. Exkluzív interjúnkban tetemre hívjuk a fenegyerekként tetszelgő publicistát: miért és hogyan…..
A Rohály-összesből tudjuk, hogy Villányban pinot-ügyileg Gere Tamás volt a Jani. Legalábbis a Gerék közt. (Mert ha bejönnek Tiffánék a képbe, máris más a helyzet.) Gere Tamás manapság már Tamás és Zsolt (2 in 1), a fiú átvette a stafétát vagy mit, és az utolsó évjáratokon…..
Etelét, az Index fődizájnerét kérdeztük a dizájnváltásról. Ő meg válaszolt. Íme. Mik az alapvető változások? Színkódok, stílus, padding, letter-spacing, stb? Mindenhol próbáltunk az egyszerűsítésre törekedni. A régi Indexet már évek óta toldoztuk-foldoztuk és az…..