Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wouldyouquintus

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az elmúlt 10 évben technikailag bármikor elindulhatott volna, most érezte úgy az időt a Tesco Magyarország, hogy a lakosság elég széles spektrumáig leszivárgott az internet. A Tesco online shopjában elég sok minden elérhető, ami az üzletekben van, viszont fizetni kizárólag…..
Irén már elérte New Yorkot, és a Facebook gépterme felé tart. Ha bejut a fő switchig, akkor gigabites sebességgel érkezhet Európába. A Facebook a profilok bedeszkázását javasolja. A Facebook arra kéri minden felhasználóját, hogy készüljenek fel: az Irén a közösségi oldalon…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
wouldyouquintus 2011.08.24 16:01:14
@redsea: a 4-est pontosítanám. Keresni mást és felmondani, ebben a sorrendben.
Mióta az Apple 2005-ben bejelentette, hogy Intelre váltja az addigi PowerPC alapú technológiát, a két cég együttműködése töretlen. Az Intel egy korábban sosem látott processzort tervezett az első MacBook Airekbe, egy pillanatra úgy tűnt, mintha a gyártó direkt az Apple kedvéért…..
wouldyouquintus 2011.08.12 22:58:09
@aszongyahogy: Sajnos néha tényleg nehéz segíteni. Egy ismerős szegény családanyát próbálok néha támogatni, például kisebb munkákat adok neki. Azt gondolná az ember, hogy mivel rászorul, olcsón és jól csinálja. Pedig dehogy. Mivel nincs piaci érzéke, simán bemond olyan árat, ami duplája az ezzel foglalkozó profiénak. S mivel saját (nem magas) normái alapján végzi a munkát, ritkán hívom. A nála sokkal jobban és olcsóbban dolgozó, kevésbé szegény ismerőst annál gyakrabban. És ez sajnos nem közgáz tanmese, hanem pont a valóság. A többiektől bocs az offért, kikívánkozott.
A Magyar Munka Terv új rendszere a munkaerőpiactól elidegenítő, alacsony bérezésű, sok ponton a két világháború közötti ínségmunka intézményére hasonlító rendszert alakít ki. A biztosítási elvű álláskeresési támogatás leépítésével növeli az…..
wouldyouquintus 2011.07.13 01:10:57
@HK417: Ezen az éhséglázadáson eltűnődtem én is. Egyelőre nem látom még magam előtt azt a helyzetet, ahol nekem nem a munkámból van a kenyerem, hanem lázadni kell, hogy adjanak. Ha úgy lesz, majd elgondolkodom, de most kicsit útonállásnak érzem a dolgot. Ha úgy nézem, elnyomott tömeg, ha meg így, akkor tömegesen erőszakkal fenyeget, hogy anyagi javakhoz jusson.
A poszthoz. "Ez a munka adott esetben megalázó is lehet" - nem csak ez. A munka adott esetben megalázó lehet, csak úgy mint a szerelem, vagy a kerékpársport. De míg a kerékpározás opcionális volta egyértelmű, a munkáé szerintem nem annyira.
wouldyouquintus 2011.07.13 08:54:38
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Két közeli családtagom él külföldön, mert ott adódott munka. Az egyikük házastársa jó állást adott fel, hogy utána mehessen. Persze lehet reménykedni benne, hogy a Mercedes a következő gyárát pont Drávaszentandásra telepíti, de hosszú várakozást jósolok. Közben picit megkopik a szakmai rutin, elszokik az illető a hajnali keléstől, és aztán már a gyár is hiába nyílna.
Az ősember még rendelkezett a környezethez való alkalmazkodás képességével, ha elfogyott valahol a kaja, odébb ment. Nem kellene ezt a szép képességet feladni, és a világtól várni, hogy majd hozzánk idomul. Nem fog.
wouldyouquintus 2011.07.13 09:10:34
@úgyiselfelejtem: Van némi igazságod, de azért ne feledjük, hogy itt azokról van szó, akiken nehéz meggazdagodni, minthogy nem igazán állítanak elő semmit, amit bárki lefölözhetne. A dolgozók valóban sok helyen ki vannak zsigerelve. Csakhogy aki nem dolgozik, az is megeszi a kenyeret, amit a dolgozó süt, és az is gyárt szemetet, amit megint csak a dolgozó szállít el. Szóval ő is csak a dolgozókból él.
Választási programunk bemutatását gazdaságpolitikai irányelveinkkel és terveinkkel kezdjük. Mert az idő nem pénz. Neki hihetünk. A Kétfarkú Kutya Párt programjának anyagi háttere szilárd és biztos alapokon nyugszik. Tudjuk, hogy fontos megjelölni azon forrásokat, melyekből…..
wouldyouquintus 2010.08.08 10:02:20
@midnight coder: Nyilván nem szereted a sört,
és látens öngyilkossági tendenciáid miatt az örök élet kilátása félelemmel tölt el. De ne aggódj, mindkét probléma gyógyítható .)