Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manifesto

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Gyere bátran, Törökország! 2007.07.25 06:00:00
A török EU-csatlakozás hidegrázós téma, amióta az ötlet felmerült. Az ellenvetéseket könnyen összefoglalhatjuk: ezek muszlimok. Uram irgalmazz, Krisztus kegyelmezz, Mária hozzál gyorsan sört! Ezek a hetvenmillió allahisták be akarnak türemkedni a mi keresztény Európánkba.…..
manifesto 2007.07.25 14:08:13
Szep napot!!!
Magyarországon elő Török vagyok. Olvastam a vélemenyeket. Elmondani az könnyü de élni az teljesen mas. Itt lathatoan par dolgon kivül reszleteket nem nagyon tudtok.
1- A Török nép még mindig a I. vilag háborut folytatja. Mivel a trianon bevezetese sikeres lett a magyarorszagon, ey hasonlo Sevr pedig mai napig nem lett sikeres a Török földön. Ha EU csatlakozasi felteteleket megnezünk több % ami Sevrben szerepelt feltetelek.
2- Paran mondjak hogy Török földön nincs valasszabadsag. Ez elleneben majdnem minden városban van templom és zsinagog. Pedig magyarországon muszlimanok nem tudnak camit epitkezni. Nem csak Magyarorszag ha nem az egesz europaban. Törvény tiltja. Csak a letező epületet lehet alakitani, minaret kiveltelvel.
3- Igen is nagyon erös hadsereggel rendelkezik a Törökorszag. Mivel a Oroszország, Iran, Iraq, Sziria, Cyprus , Örmenyorszag és Görögorszag a szomszedjai. És mindegyiknek vannak vagyai a Török földön. A görögök Megalo Idea neven szetnek a Hellenisztik görögföldet, Oroszok szeretnenek a Meleg tengerbe nyilni az pedig a Isztambul es Canakkalen megy átkeresztül, Irak török kurdokat szeretne lazitani a Kurdisztanert, Cypusi görögök kiakarnak dobni a Törököket a szigetböl, I vilag haboruba ajanlatt nagy örmenyorszager mai napig megy a harc (erröl mai napon senki nem beszel hogy örmenyek mennyi török parasztot öltek meg, vagy a I. vilag haboruba több mint 1 millio muszliman és törököt öltek meg a BAlkanokban, Kurd terorizmus mennyi törököt ölte meg, 1974 cyprusi görögök mennyi Török videket pusztitottal el)

Oszman birodalom csödbe vezetese hasonlo reformok utan törtent mint a EU csatlokazasi reformok. Azert Törökorszagban nagyon sokan nem hissznek el az EU altal kert reformokra.

Vilagon több millio embert a fegyverek es a robbantasok miatt meghalnak. A gyilkos fegyverek 70 % Europa gyartmanyu, Több million meghallnak az ehseg miatt, 60 % Europai ambargok vesznek reszt ebben a helyeztben is. HAboruk törnek mas orszagokban emberek hallnak meg, 90 % Europai orszagok jatekaival kezdött haboruk. Ilyenkor senki nem beszel az emberi jogokrol vagy valas szabadsagrol stb...

HA en minden kincsemet oda adom nektek es rabszolga leszek. Akkor en vagyok a tünder, akkor en vagyok a Demokracia, akkor en vagyok az bekeseg. (pelda, MAgyarorszag)

En nagyon sok magyarral beszelek. Alig van ember akinek tetszik a ország helyzete. Nagyon sokan panaszkodik hogy rabszolganak erzük magukat. Mi pedig meg ezen harcolunk, hogy nem akarunk ilyen helyzetbe kerülni.

Üdvözlettel:
Mehmet Bener