Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lajcsyy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak a hatósági rásegítésnek köszönhető, hogy múlt héten az alacsony vízállás és a magas vízhőmérséklet miatt nem kellett leállítani a paksi atomerőművet, ahogy erről a napokban írtam. Az Energiaklub és az Átlátszó meg is mérte a dunai vízhőmérsékletet Paks alatt, és ténylegesen 30 fokot meghaladó…..
Lajcsyy 2018.08.29 19:43:56
@Medgar: Ahhha, hát ez a porhintés, a valóság az, hogy egy halom szénerőművet nyitottak építettek és vagy nyitottak újra, így aztán sikerült az eggyik legszennyezőbb országgá előlépniük. Ja és mégvalami, baromi instabil lett a hálózatuk, összevissza rángatva a szomszádos országok hálózatát, nemkevés áramszünetet okozva.
Európa néhány dologban kétségtelenül kenterbe veri Amerikát, ilyen a netsemlegesség kérdése is. Rövidesen azonban a kütyük minősége és szerelhetősége is felkerülhet a listára. Legalábbis, ha valósággá válik az Európai Parlament egyik új ötlete, amiben épp ezért küzdenek...
Lajcsyy 2017.08.23 12:41:55
@Alick:
Nem kell venni ifont 400k ért, így talán leszoknak a gyártók az euró dollár 1:1 ben váltásáról.
Nagyonsok "kütyüre" van 3 év garancia gyárilag és ezek alig drágábbak a többinél is vagy van lehetőség kiterjeszteni. Pl Vettem egy DELL lapatopot gyári 3 év garival amit +22 dodóért 2 évvel meghosszabítottak (ez nyílvánvaló okokból az aksira nem vonatkozik) És eddig csak egy töltőt kellett cserélniük mert megtört a drótja 4 év után...vagy nekem még annó a nokia lumia 930 asom is 3 év garival jött...
Az összes valamire való brit újság, majd annak nyomán az egész magyar sajtó felhördült, hogy jaj kérem hajléktalantüskék vannak Londonban. Nem igazán értettem a hirtelen kiakadást. Ennyi erővel azt a szenzációt is megírhatták volna, hogy a narancsízű bubis üdítőkben…..
Lajcsyy 2014.06.23 10:29:51
@Rosszindulatú Vászka:
jah csak az elméleteddel 1 probléma van, hogy a hajléktalanok nagy része nem akar innen kimászni, persze vannak kivételek de ez eléggé kis réshányad.
Mikor építkeztem pár éve, többszőr próbáltam embert keresni, hogy segítsen árkot ásni és tereprendeznei. 4 embert kerestem de NEM találtam pedig napi 5000ft-ot ígértem bérnek. Szerinted találtam embert? Elárulom, hogy nem! Mind keveselte a pénzta 8-9 óra munkáért. Én ezekután baromira nemsajnálom őket
@alfax:
hát akkor engedd be a lkaásodba őket biztos van 1 kis zugod ahol alhatnak, 1 nappali, 1 padlás. Majd megnézem, hogy milyen állapotban lessz úgy 1 hónapmúlva...

Imádom az álszent unatkozó, libsi jogvédőket....
Nem is olyan régen még a sci-fi birodalmába soroltuk azokat az elképzeléseket, hogy hamarosan árulni fogják a tiszta levegőt a légszennyezettség miatt. Nos, nem vagyunk már messze tőle, legalábbis Kínában már egészen biztosan nem. A hatalmas gazdasági fejlődés elég komoly…..
Lajcsyy 2014.04.13 23:01:12
@Kard: Hát ez nemegészen így van, mivel úgy könnyű nem szennyezni, ha mindent mással, máshol gyártatunk, másik, meg ha utánalvasol akkor az euro5-6 os motorok sokkal károsabbak az egészségre mint a a kicsit régebbiek köszönhető a kibocsáltott túlságosan kisméretű koromrészecskéknek, jah és nem utolsó sorban az eu6 os motorok még többet is fogyasztanak mint az 5 ösök.
A másik h ne azokat a kibocsáltási és fogyasztási adatokat nézd mint amiket megadnak mert azokat sokaesetben a valóságban megközelítenni sem lehet, a valós adatok sokszo 20-30% többet, mivel egy eléggé idióta norma szerint vannak mérve, ennyit az álszen eu-ról
2011. május: Összes atomerőművét bezárja Németország 2022-ig   A német kormány 2021-ig 17 atomerőművet zárnak be Németországban, 2022-ben pedig a maradék három atomerőművet is bezárják, ha sikeresen végrehajtották a beígért energiapolitikai fordulatot. A fukusimai…..
Más magyarázatot nem tudok elképzelni arra, hogy miért volt ilyen vakmerő, aki a lenti képeken látható autót vezette, mert nekik van kilenc életük. Biztos még nem használta el mindet. Tibor int mindenkit óvatosságra, aki esetleg találkozik vele az utakon. A pofám leszakad az…..
A tegnapi villamosmegállóba sodródós történet hatására olyasvalakitől is kaptam levelet, aki közvetlenül a baleset után érkezett a helyszínre és ő kezdte meg az elsősegélynyújtást. Eddig ismeretlen részletek alant. Én csak rendszeres olvasója vagyok a blognak, de most tollat…..