Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a.palotai.reem

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki tagadja, hogy van cigánybűnözés, azt a Jobbik börtönbe csukná. A miniszterelnök hétfőn a parlamentben világossá tette: ha valakit csak a származása okán tekintenek potenciális bűnözőnek, maga is tiltakozni fog. Tehát Orbán szerint sincs cigánybünőzés. Pedig egykor volt…..
Egy közelmúltban lezajlott állásintejúról számolnék be...ez utóbbi is azt erősítette meg bennem, hogy a kis hazánkbn a multinacionális cégei is nagyon „magyar módon” válogatnak. Multinacionális cégnél akkor van esélyed objektív, elfogulatlan állásinterjúre, ha…..
2010-ben egy törvényesen a parlamentbe jutott párt - amely tegyük hozzá Magyarország harmadik legnagyobb politikai ereje -, na, ők sajtótájékoztatót tartottak, ahol a párt EP-képviselője azt az ötletet vetette fel, hogy hozzanak létre közrendvédelmi telepeket. Ez egy olyan kettős…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!  A férjem három hónapot dolgozott egy fuvarozási cégnél.Ma volt felmondani mivel a múlt hónapban sem kapta meg a teljes bérét.12.000km-t ment távol volt négy hétig,130 ezer Ft-t kapott. A júniusi bére pedig kb.70 ezer Ft-t.Mit lehet tenni,hogy…..