Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sapipeti

16 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Érdekes, hogy a Blaha Lujza téri hetes budai irányú megállója mekkora egy koncentrált koszfészek, mintha a messze kígyózó BKV járatokkal együtt ide beszivárgott volna a külvárosi hajnali felesező bódék hangulata, a dél-budai reménytelenség, a pusztaszéli, szélfútta…..
Reklámzabáló blog Sunyi lapos 2011.02.13 20:51:00
Elég kínos helyzet :) de ez adja a "zamatát" ;)    ..
Sajnos a minőség nem a legjobb, de még így is az egyik kedvencem :) Oui... oui... oui :-P     ..
Én csak szalagavató hatásnak hívom, amikor egy tök átlagos, esetleg csúnya csaj rendesen kisminkeli magát, megcsinálja a frizuráját és rögtön utánafordulsz... Vigyázat! Résen kell lenni, nehogy vicces legyen a reggel! XD  ..
  A széj higiénia igen fontos! Szegény cica... :-P XD..
Reklámzabáló blog Angol óra 2011.02.07 16:05:21
  Mondják, hogy a nyelvtudás hatalom :D ..
  Lehet, hogy ha kettőt vesz jól sül el az estéje, de így meg vicces volt ;)..
Reklámzabáló blog Mastercard :) 2011.02.07 15:59:00
Az egyik kedvenc mastercard reklámom ;)  ..
A legősibb mesterség ugye mindenki számára világos, hogy mit jelent... :) Ez nem is igazán félrebeszéd, de vicces, mert ha már az ősemberek idején is volt olyan hölgyemény aki némi ellenszolgáltatás fejében odaadta magát, akkor mégsem lehet a prostitúció a legősibb mesterség,…..
És akkor még egy igen közkeletű tévedés... A fizetőképes kereslet. Úgy vettem észre, hogy a magyar köznyelv imád duplán kiemelni bizonyos dolgokat. De könyörgöm. A kereslet alapvetően azt jelzi, hogy adott áron hány piaci szereplő képes és hajlandó megvenni az adott terméket,…..
A legkézenfekvőbb hülyeség a de viszont és társai... A de viszontot mindenki ismeri és tudja, hogy az alapvető műveletlenség velejárója, ha valaki így fogalmaz. Nade!  A másik kedvencem, amit egyébként akár tekintélyes médium is képes elk*rni (igen az Indexre gonoltam...) az…..
Csőbe húztak! Nem kicsit, nagyon! Nézted már a diákhiteled éves egyenlegértesítőjét? Kerítsd elő most! Ülj le és nézd meg alaposabban! Megrázó és tanulságos! A tanácsaim se maradnak le a végéről! A lényeges részek: Előző évi záróegyenleg – Ha évente 10 hónapon…..
Ebben a kurva országban 2010.11.02 20:16:00
Na a mai napon én is összekülönböztem ezzel a furcsa állatfajjal, a BKV ellenőrrel... Deákon mentem le nagy vígan a November 18-ig érvényes bérletemmel, amit akkor is meg szoktam venni, ha az utolsó filléreimet költöm bérletre, mondván: nem lopok.Na de a diák matrica... Amit…..
Traffipax Bírság kalkulátor 2010.09.12 08:51:00
Ha már megtörtént a baj és kíváncsiak vagyunk a büntetés várható mértékére érdemes utánaszámolni és felkészülni (félretenni a pénzt a bírságra), hogy minél kevésbbé érintsen kellemetlenül a gyorshajtásért kiszabott büntetés. Erre a célra használhatjuk a…..
 A statisztikák szerint egyértelműen a gyorshajtás és az ittas vezetés okozza. Azonban arra gondoltam, hogy ennél azért bonyolultabb - vagy talán pont, hogy egyszerűbb - a helyzet: a legtöbb balesetet a felelőtlenség okozza. Ennek a halmaznak részét képzi a felelőtlen…..
Traffipax Traffipax blokkoló teszt 2010.07.11 16:59:41
A Fama2 lézeres traffipaxot tesztelik hátulról Octavia RS Dual LI személygépkocsival Lézer blokkoló tesztje..
Motoros kollega szivatja a kezelőket... :) MókásEzt jól nézd meg, mert nem is látod... :)..
Traffipax M6 rekorderünk 225-el 2010.07.07 10:08:00
Az első bejegyzésnek ez a viszonylag friss rekorder meg is teszi:M6, Merci, 225A sofőr mindössze 19 éves volt és kerek 130 000 Ft-ba került ez az élménye. Legalább túlélte...Eredeit cikk..