Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B78

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fesztiváldepresszió és fájdalom sújtotta testemet alig tudtam rávenni, hogy megírjam a 2011-es Sziget fesztivállal kapcsolatos érzéseimet.Mondjuk egyáltalán van-e erre szükség? Hiszen nyilván mindenki el tudja dönteni, hogy jól érezte-e magát, a nagyszínpados műsor…..
B78 2011.08.16 14:04:48
@Gyermekláncfűrész: Végre egy épkézláb hozzászólás a millió fika között...
Már csak egy vágyunk van:   ..
B78 2010.07.07 13:17:44
Azért kíváncsi vagyok, hogy a 2 évvel ezelőtti EB-n hány kis divatmajom szurkolt a csoportmeccsek után a hollandoknak, amikor szétszopatták a csicska olaszokat, franciákat és románokat, mindenki azt kiabálta világgá, -nem az utca embere, hanem a szakma is -, hogy az egyik legszebben és leglátványosabban játszó csapat a holland.
Ennek még csak két éve, de erre már senki nem emlékszik itt a sok okos megmondóember közül,mi??
Mindegy is, lehet ellenszurkolni is gyerekek, de higyjétek el, jobb valaki mellett állni, mint valakit folyamatosan fikázni, egyszer majd rájöttök, hogy az elég lealacsonyító..
Ennek a kis országnak van egy nagy csapata, és nem érdemtelenül jutott el a hosszú évek alatt ide, ahol most tart...
Idén lehet hogy nem csillognak úgy,mint 2008-ban, pláne nem 88-ban, de ilyen mutatókkal amikkel a döntőig jutottak nem lehet a véletlen,meg a csalás,meg a bírok,meg a tököm tudja még minek a számlájára írni.
Jár az elismerés a csapatnak, még akkor is, ha van egy van Bommelünk, aki amellett, hogy alapjáraton nem rossz játékos,elég nagy favágó, Boulahrouzzal egyetemben, ez tény.
De Robben, Sneijder, vagy Van Persie technikai zsenijét nem lehet megkérdőjelezni, a többiekel együtt Kuyt-tel az élen pedig tökéletesen egységes csapatot alkotnak és be is húzzák a győzelmet a végén!
Ha meg nem, akkor a jelenlegi német vagy spanyol csapat ellen nincs mit szégyenkezni, de megnyerjük!!!
Béke.